Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Moderátor RTVS sa OŽENIL s partnerom: U nás sa vziať NEMOHLI... Svadba v zahraničí!

Marián Žáry Kukelka s partnerom Ondrejom.
Marián Žáry Kukelka s partnerom Ondrejom. (Zdroj: Facebook M.Ž.K.)

HAINBURG - Moderátor rozhlasu RTVS Marián Žáry Kukelka otvorene prehovoril o svojej orientácii pred rokom, po tragickej streľbe v Teplárni. So svojím partnerom Ondrejom však žije v harmonickom vzťahu už 12 rokov. A teraz si dvojica oficiálne povedala svoje áno. Kvôli svadbe museli vycestovať do zahraničia!

Moderátor rozhlasu RTVS je šťastne zadaný už celých 12 rokov. Jeho láskou však nie je žena... Marián Žáry Kukelka sa netají tým, že je gay a miluje svojho partnera Ondreja. Ich láska pred tromi rokmi vyústila do zásnub, ktoré mali na romantickom mieste na hrade Devín. A dvojica aktuálne svoj vzťah spečatila svadbou. 

Na Slovensku však manželstvo dvoch ľudí rovnakého pohlavia možná nie je. Kvôli najkrajšiemu momentu ich života tak museli vycestovať do zahraničia. Väčšina párov z LGBTI+ komunity si na spečatenie lásky vyberá niektorú z lokalít v susednom Česku. Moderátor s jeho partnerom sa však rozhodli pre Rakúsko. 

Svedčí o tom príspevok, ktorý nedávno na sociálnej sieti Facebook zverejnil šťastný ženích. „Malá spomienka na našu vadbu. Prišli oficiálne fotky,“ napísal Marián k záberom. Z toho teda vyplýva, že svadba prebehla už pred niekoľkými dlhými týždňami a podľa označenej lokality v príspevku prebehla v neďalekom Hainburgu. Mladomanželia mali symbolicky dúhové kravaty. Gratulujeme!

 

Malá spomienka na našu svadbu, prišli oficiálne fotky :)

Posted by Marian Žáry Kukelka on Sunday, November 5, 2023

 

Viac o téme: RTVSMarián Žáry Kukelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu