Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovská tragédia: Mladá matka zomrela po zväčšení pier, kozmetička zo Slovenska potom záhadne zmizla

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VIEDEŇ - Mladá mamička z Viedne zomrela 14 dní po injekciách na zväčšenie pier. Lekári si neuvedomili, aký vážny je jej stav.

V Rakúsku si mladá žena chcela nechať zväčšiť pery, malo to fatálne následky. Niekoľko dní po zákroku zomrela na zlyhanie krvného obehu. Ale ako k tomu vôbec prišlo?

archívne video

Adrenalín na maximum: Vo Viedni otvorili najvyššiu šmykľavku v Európe (Zdroj: Donauturm)

Rakúšanka Dilber na Instagrame natrafila na kozmetičku zo Slovenska, ktorá ponúkala zväčšenie pier. Ako milióny iných žien po celom svete, aj ona si nechala aplikovať hyalurónové injekcie – za 180 eur. Po ošetrení dostala silnú bolesť hlavy. Napriek niekoľkým návštevám v nemocnici sa jej stav stále zhoršoval. Sužovalo ju tŕpnutie rúk a nôh, ako aj silné bolesti hlavy a hrdla. V nemocnici jej však odporučili len liek proti bolesti.

O niekoľko dní išla 28-ročná žena na pohotovosť, lebo už takmer nemohla jesť. Zdravotníci opäť nedokázali rozpoznať vážnosť jej stavu, dostala lieky na posilnenie imunitného systému a opäť ju poslali domov. Až keď jej matka poprosila vrchného lekára, prijali Dilber do nemocnice. Bohužiaľ, už bolo neskoro, na druhý deň zomrela.

Dilber bola matkou a manželkou, za svojho muža bola vydatá desať rokov. Keď mala sedem rokov, presťahovala sa z Anatólie, polostrova nachádzajúceho sa na hranici Európy a Ázie, do Rakúska. S rodinou žila vo Viedni.

„Teraz malá musí vyrastať bez mamy, vzali mi život!“ povedal manžel Murat pre Krone. Vdovec stále čaká na nálezy z nemocnice a výsledky pitvy. „Je úplne nepochopiteľné, prečo nebola okamžite prijatá do nemocnice,“ hovorí Muratov právnik. Klinika Donaustadt oznámila, že prípad vyšetrí. Ako informuje Krone, kozmetičku, neznámu blondínku zo Slovenska, nemožno po incidente nájsť.

Viac o téme: KozmetikaSmrťZväčšenie pier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu