Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Popálená Češka 5 rokov po nehode: OPERÁCIA... Nález v prsníku!

Týnuš Třešničková Zobraziť galériu (4)
Týnuš Třešničková (Zdroj: Instagram TT)

PRAHA - Život známej influencerky Týnuš Třešničkovej poznačila ohňová šou, ktorá sa v septembri 2018 vymkla spod kontroly. A teraz bola popálená Češka nútená podstúpiť operáciu kvôli nálezu v prsníku.

Týnuš Třešničková utrpela pred 5 rokmi popáleniny 2. stupňa. Zdalo sa, že jej kariéra youtuberky a influencerky zaoberajúcej sa kozmetikou a krásou je v ohrození. No brunetka sa pozbierala a už sa ani nehanbí ukázať svoje popálené telo. 

Popálená Češka 5 rokov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram T.T.)

Nehoda sa ale podpísala aj na jej prednostiach. Približne rok pred osudnou nocou podstúpila plastiku a potom... „Po nehode v Turecku sa moje prsia a koža zmenili,” priznala brunetka na sieti Instagram. Plánovala preto "opravnú" operáciu. 

Nakoniec ju však zo zdravotných dôvodov musela podstúpiť skôr, než zamýšľala. „Na jednom prsníku sa mi okolo implantátu urobila kapsula, ktorá začala bolieť a deformovať prsník. Nález kapsulácie to celé urýchlil,” prezradila. 

Nakoniec si prsia nechala pozdvihnúť aj zväčšiť. Namiesto pôvodných implantátov s objemom 325 mililitrov má teraz silikóny s veľkosťou 425 mililitrov. Snáď ju už žiadne komplikácie nečakajú. 

Popálená Češka 5 rokov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram TT)

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu