Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Falošná učiteľka matematiky ŠOKOVALA v Talente: VYZLIEKLA SA!

Zorya Blue Zobraziť galériu (2)
Zorya Blue (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Zaujala vďaka klamstvu! Zorya Blue sa na pódiu šou Česko Slovensko má talent predstavila ako učiteľka matematiky. Keď sa tam vyzliekla, mnohým napadlo, aký riaditeľ jej toto môže tolerovať...

Zorya Blue pochádza z Poľska, ale už dlhé roky žije v Prahe. „Prišla som z Prahy ukázať, že matematika môže byť krásny obor a nemusí to byť nuda,” povedala blondínka, ktorá sa prezentovala ako učiteľka matematiky. 

„Na učiteľku je taká... sexi!” skonštatovala herečka Diana Mórová sediaca v porote. 

Falošná učiteľka matematiky ŠOKOVALA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Joj)

Zorya sa na začiatku svojho vystúpenia tvárila ako prísna učiteľka, no postupne zo seba začala zhadzovať oblečenie a poriadne pred porotou zatriasla svojimi obnaženými prednosťami. Nakoniec sa posypala trblietkami.

„Môžem sa ospravedlniť na začiatok? Ja bežne neklamem, ale bolo to prekvapenie pre vás. Ja už som sa bála, že tu budem musieť preberať toho Pytagora,” uviedla predtým, ako si vypočula verdikt poroty. Narážala tým na Jakuba Prachařa, ktorý zisťoval, či Zorya poskytuje aj doučovanie z matematiky. V skutočnosti vyučuje burlesku a má aj podcast o sexe. 

Fotografie z jej vystúpenia nájdete v priloženej galérii. Či porota posunula burlesku ďalej, zistíte už dnes večer na Jojke. 

Galéria: Zorya Blue z ČSMT

Viac o téme: Zorya Blue
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu