Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Markizáčka na dovolenke: Pár kilometrov od ohňa... PLAMENE na dohľad a popol na oblečení!

Janka Slačková Zobraziť galériu (3)
Janka Slačková (Zdroj: Instagram JS)

KORFU - Požiare aktuálne vyčíňajú najmä na Rhodose, no horieť už začalo aj na Korfu. Práve tam sa vybrala markizáčka a moderátorka rádia VIVA - Janka Slačková. Hoci spočiatku videla iba dym, neskôr už zahliadla aj plamene a cíti, že oheň sa blíži...

Tanečnica a moderátorka Janka Slačková sa už dlho tešila na dovolenku na Korfu. Bohužiaľ, práve na gréckych ostrovoch vypukli požiare. Situácia je vážna najmä na Rhodose, no plamene sú aj pár kilometrov od markizáčky. 

Markizáčka na dovolenke: Pár
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JS)

„Je to od nás vzdialené kúsok, ale celý čas nám tvrdili, že máme šťastie, pretože ten oheň postupuje druhou stranou,” povedala dnes v Teleráne. Nakoniec sa však okolnosti zmenili. „Včera večer už situácia vyzerala trochu inak, celý čas sme videli iba dym, ale teraz už vidíme aj plamene, takže predpokladám, že ten oheň sa pomaly, ale isto šíri naším smerom,” prezradila brunetka.

Galéria: Janka Slačková

Všetko nasvedčuje tomu, že oheň sa blíži práve k nim. „Ráno, keď som vyšla na balkón, už som aj cítila dym, aj je vidno na oblečení, na plavkách popol,” uviedla Janka s tým, že neustále ponad nich lietajú helikoptéry. „Stále sa hasí. Je to pod kontrolou podľa našich informácií, nie je to také vážne ako na Rhodose, ale stále ešte horí,” informovala moderátorov. 

Podľa slov, ktoré zverejnila na sieti Instagrame, domáci požiar až tak neriešia a nevenujú sa mu intenzívne ani v televízii. Evidentne sú na takéto situácie zvyknutí. Preventívne však kompetentní evakuovali už okolo 2500 ľudí. 

Markizáčka na dovolenke: Pár
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JS)

Viac o téme: Janka Slačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu