Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

"Môj malý pes Bobi" Martin Madej sa oženil: Svadba na DRUŽSTVE!

Martin Madej s manželkou Paulínou Inštvancovou Zobraziť galériu (4)
Martin Madej s manželkou Paulínou Inštvancovou (Zdroj: Instagram M.M.)

RUŽINDOL - Kam sa na mňa hrabú, ja mám dobrú babu! Toto si opäť môže spievať spevák a herec Martin Madej (35). Aktuálne však slovo "baba" musí zameniť už za "žena". Pred pár dňami sa z neho totiž stal ženatý muž. Svoje áno povedal dlhoročnej partnerke, superstaristke Paulíne Ištvancovej (30), s ktorou majú už aj dieťa. Svadba sa konala netradične v utorok a na naozaj neobyčajnom mieste!

A už sú svoji! Reč je o bývalej detskej hviezde, hercovi a spevákovi Martinovi Madejovi. Svoje áno povedal dlhoročnej partnerke Paulíne Ištvancovej, ktorá je verejnosti dobre známa - v minulosti totiž hviezdila v SuperStar. Dvojica má spolu už viac ako 3-ročného synčeka Markusa, no a aktuálne sú rodinou už aj na papieri. 

„Bol to skrátka len veľmi príjemný večer plný hudby a nenútenej zábavy v kruhu našich najbližších a priateľov,“ odpovedal nám Madej, keď sme sa ho na jeho veľký deň opýtali. Veľmi ho medializovať nechce, no čo-to nám predsa len prezradil. Veselica sa vraj konala v areáli poľnohospodárskeho družstva Ružindol. 

Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

A prečo práve v utorok? „Aj keď by si tento dátum zaslúžil nejaké poetické vysvetlenie typu "lebo Deň nezávislosti", ale vybrali sme si tento deň ž čisto praktických dôvodov. Rozhodli sme sa vo chvíli, keď boli všetky víkendové termíny obsadené a bol to jediný termín, kedy deň po bol voľný,“ vysvetlil nám ženích.

Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Martin MadejPaulína Ištvancová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu