Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takýto SEXI pár ste ešte nevideli: Fešný markizák sa nafotil s frajerkou... ÚPLNE HOLÍ pod vodopádom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram H.S.)

BRATISLAVA - Fuuu, tak z týchto záberov vám bude naozaj horúco! Odvtedy, čo bývalý farmár Henrik Szabo prvýkrát ukázal svoju sexi partnerku Barbaru, uplynulo už niekoľko týždňov. Dvojica spolu trávi množstvo svojho voľného času, no napriek tomu ich život nie je žiadny stereotyp. Aha, čo si najnovšie vymysleli!

To, že si zamilované páry nechajú vytvoriť spomienky v podobe spoločných fotografií, nie je ničím ojedinelým. Párové fotenie môže vyzerať všelijako - nežne, romanticky, elegantne či sexi. To, čo si vymysleli Henrik a jeho Barbara, je však úplne iný level. 

Dvojica sa zverila do rúk profesionálneho fotografa Matúša, ktorý už predtým Henrika nafotil. Jeho práca je skutočne výnimočná, niektoré zábery vyzerajú priam rozprávkovo a ako z iného sveta. Slovenský Aquaman a jeho partnerka si teraz pred jeho objektívom zapózovali v štýle, za ktorý by sa nehanbili ani zahraničné hviezdy. 

Takýto SEXI pár ste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram H.S.)

Dvojica sa totiž vyzliekla úplne donaha a zvečniť sa nechala pod studeným vodopádom. Aj napriek tomu, že voda bola určite chladná, to, čo z ich fotenia vzniklo, sa nedá nazvať inak, ako naozaj horúce. Aha, akí sú sexi! 

Takýto SEXI pár ste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Matúš Strapko)

Viac o téme: Henrik Szabo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu