Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Komplikácie tesne pred pôrodom: Známu speváčku museli OPÄŤ HOSPITALIZOVAŤ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Archív P.B.)

BRATISLAVA - Z dvojice slovenských spevákov sa už onedlho stanú rodičia prvého spoločného dieťatka. Reč je o víťazovi šou X-Factor Petrovi Bažíkovi a jeho partnerke Ivanne Bagovej, ktorá sa do povedomia verejnosti taktiež dostala vďaka víťazstvu v speváckej televíznej šou. Pred niekoľkými týždňami "prasklo" ich sladké tajomstvo a prezradili, že pôvabná blondínka nosí pod srdom bábätko. Umelkyňu však teraz museli hospitalizovať. A nebolo to prvýkrát...

„Keď nemôže ísť pod čerešňu, tak čerešňa môže ísť za ňou do nemocnice,” napísal Peter k záberom, kde si s Ivannou dávajú bozk pod rozkvitnutou halúzkou, ktorú jej priniesol. Slovo "nemocnica" však mnohých vydesilo, keďže Ivanna je už v pokročilom štádiu tehotenstva a onedlho by mala porodiť ich spoločného synčeka. 

Komplikácie tesne pred pôrodom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív P.B.)

My sme preto Petra oslovili s otázkou, či je všetko poriadku a prečo je jeho láska hospitalizovaná, hoci by mala rodiť až o niekoľko dní. „Synček sa akosi ponáhľa na svet. Už tam raz bola a stabilizoval sa jej stav, tak ju pustili domov. Teraz ale už sa blíži termín pôrodu a potrebujeme ešte, aby pekne zostal v brušku, aby sa dovyvíjali pľúca,” povedal pre Topky.sk spevák, ktorý tak zároveň priznal, že budúca mamička už raz hospitalizovaná bola. 

Komplikácie tesne pred pôrodom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív P.B.)

Bábätko je však našťastie v absolútnom poriadku a jeho zdravotný stav nie je nijako vážne naštrbený. „Je inak zdravý a má aj perfektnú váhu,” povedal nám charizmatický spevák, ktorý je svojej Ivannke veľkou oporou, a to aj napriek tomu, že je v poslednom období mimoriadne pracovne vyťažený. Svojej polovičke dokonca napísal aj krásnu pieseň. 

Komplikácie tesne pred pôrodom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív P.B.)

„Ja si veľmi za to Ivannku vážim. Pretože zároveň za týchto náročných pár mesiacov, kedy musela byť medzi štyrmi stenami a ja často preč, pretože sa mi rozbieha kariéra, ma v tom napriek rizikovému tehotenstvu úžasne podporuje. Moja nová pieseň OTOČÍM PLANÉTU je preto venovaná práve jej,” odkázal Peter svojej milovanej. 

Veríme teda, že všetko dopadne dobre a Peter Bažík a Ivanna Bagová sa už onedlho budú tešiť zo zdravého dieťatka. 

Viac o téme: Ivanna BagováPeter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu