Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklenaříková päť mesiacov po krachu manželstva: NOVÝ MUŽ na obzore? Balí ju SLÁVNY RAPER!

Adriana Ohanian Sklenaříková Zobraziť galériu (5)
Adriana Ohanian Sklenaříková (Zdroj: SITA)

MONAKO - Adriana Sklenaříková (51) v decembri všetkých prekvapila, keď zverejnila, že s manželom Aramom Ohanianom (54) idú od seba. Dvojica spolu prežila dlhých 12 rokov života, z toho osem rokov boli manželmi. No o nápadníkov po rozchode núdzu rozhodne nemá. Aktuálne sa o ňu zaujíma aj slávny raper!

Adriana Sklenaříková len pred piatimi mesiacmi oznámila, že sa po ôsmich rokoch manželstva rozchádza so svojím mužom Aramom Ohanianom. Dvojica tvorila pár celých 12 rokov a len pred štyrmi rokmi sa stali rodičmi dcérky Niny. „Napriek tomu sme sa obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad - našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad,“ oznámila v decembri Adriana.

A hneď ako sa na verejnosť dostala informácia, že je slovenská kráska opäť single, začali jej kurizovať muži z celého sveta. Aktuálne sa vo francúzskych médiách začala šíriť klebeta, že by mal o ňu záujem istý známy muž. Podľa portálu voici.fr ním má byť raper Stomy Bugsy (50), vlastným menom Gilles Duarte, ktorý je vo Francúzsku známym pojmom. 

Raper Stomy Bugsy priznal, že sa mu Adriana Sklenaříková páči.
Zobraziť galériu (5)
Raper Stomy Bugsy priznal, že sa mu Adriana Sklenaříková páči.  (Zdroj: Profimedia)

Jeho rodina pochádza z Kapverd, no on a jeho päť súrodencov vyrastal na predmestí Paríža. Je dvojnásobným otcom a synovcom šampióna v thajskom boxe Aurélia Duarteho. Podozrenie, že bojuje o srdce známej Slovenky, vzniklo na základe jeho komentára na jednu z jej fotiek. „Moja večná láska,“ napísal k záberu. Či je medzi nimi niečo viac alebo ide zo strany rapera o platonickú lásku, sa nevie. Ani jeden z nich sa totiž nevyjadril. 

Sklenaříková päť mesiacov po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.S.)

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu