Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

20 rokov od EROTICKÉHO Peříčka: Belohorcovej SPOVEĎ… Namiesto honoráru VÝPOVEĎ!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (21)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Zdroj: Instagram ZB)

PRAHA - Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (47) bola v rebríčku najsexi žien slovenského šoubiznisu vždy na popredných priečkach. Kedysi bývala aj tajnou túžbou nejedného muža... Najmä po tom, čo sa objavila v erotickej šou Peříčko. Blondínka si pripomenula svoje začiatky a po 20 rokoch vyšla von s touto informáciou.

Pamätáte si ešte na jednu z prvých erotických relácií TV Nova, Peříčko? Písal sa rok 1997, kedy sa slovenskej moderátorke Zuzane Belohorcovej naskytla jedinečná a zároveň pikantná príležitosť byť súčasťou tohto programu ako jedna z moderátoriek. Od prvej klapky uplynulo už 20 rokov.

Galéria: Zuzana Belohorcová na archívnych záberoch

Pre niekoho to v tom čase mohli byť pred televíznymi obrazovkami vôbec prvé erotické zážitky a fantázie. Na svoje pôsobenie v tejto pikantnej šou si zaspomínala aj samotná Zuzana, ktorá bola pred pár dňami vyspovedaná moderátorkou Gabrielou Wolfovou v podcaste Super Chat. Okrem aktuálnych tém sa blondínka vrátila aj k začiatkom s erotickou šou.

Na prvý pohľad sa môže zdať, že sexi moderátorka je priebojná a ide si za svojím, no nie vždy to tak bolo a aj teraz sa skôr necháva, takpovediac, unášať prúdom. „Nikdy som nebola taký ten typ, že by som niečo tak nasilu robila a vždy mi hovorili, že som asi také to dieťa šťasteny, ktoré bolo možno v správny moment na správnom mieste a keď som to nechala tak voľne plynúť, tak vždy sa vlastne nadväzovalo,“ začala v rozhovore Zuzana s tým, že nepatrila k ľuďom, ktorí by išli takpovediac cez mŕtvoly.

Zuzana Belohorcová
Zobraziť galériu (21)
Zuzana Belohorcová  (Zdroj: Instagram)

„Ja keď si aj spomeniem, keď som vlastne na Nove robila Peříčko, tak v deň, kedy som si išla vypýtať vyšší honorár a dohodnúť si ešte lepšie podmienky, tak vlastne mi oznámili, že Peříčko končí, a tak som dostala výpoveď,“ prezradila Zuzana.

Nebola z toho však vôbec zrútená, pretože sa jej naskytla ďalšia ponuka. „Hneď poobede v ten deň som mala pracovné stretnutie,“ pokračovala dnes už šťastná mamička. „Ráno som prišla o prácu a poobede som mala nový džob,“ dodala moderátorka. To už Zuzana mala svoju vlastnú šou Zuzana Night v jednom z najznámejších českých rádií. 

Skutočne jej začiatky boli všelijaké a ako aj ona sama povedala, rada si na to spomína, A veruže má na čo. No dodnes je však pre mnohých, a to najmä pánov, akousi platonickou láskou zabalenou do šteklivého obsahu. Ruku na srdce. Kto z vás si Peříčko s ňou nikdy nepozrel?

20 rokov od EROTICKÉHO
Zobraziť galériu (21)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu