Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opatrovateľka detí Dominiky Cibulkovej prehovorila: ŠOKUJÚCE slová o rodine... TOTO pre nich robí!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - To, že Dominika Cibulková a Michal Navara využívajú služby opatrovateľky, nie je žiadnym tajomstvom. Pomocníčku do domácnosti si našli už pred narodením malého Jakubka, prominentná dvojica sa spoľahla na ostrieľanú zdravotnú sestru, ktorá s nimi dokonca trávi aj spoločné dovolenky. A pani Andrea Kováčová (58), ktorá je už vlastne takmer súčasťou rodiny, teraz prehovorila o tom, ako sa jej s bývalou tenisovou hviezdou a jej manželom spolupracuje!

„Vedela som, že chcem mať pri sebe niekoho, na koho sa môžem hocikedy na 100 % spoľahnúť a opäť som mala v živote šťastie na človeka tak dôležitého v našich životoch. Naša Andrejka s nami všade cestuje a už je členom našej rodiny,“ povedala svojho času Dominika o opatrovateľke, ktorá sa už nestará len o takmer dvojročného Jakubka, ale aj o malú Ninku, ktorá sa narodila len pred niekoľkými týždňami. 

Opatrovateľka detí Dominiky Cibulkovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

No a zo spolupráce nie je nadšená len dvojnásobná mamička, ale aj samotná opatrovateľka, ktorá na adresu rodiny nešetrí slovami chvály. Ak by ste čakali, že Dominika a jej manžel Michal majú celebritné maniere, ste na omyle. Navarovci a ich pestúnka si okamžite sadli a po prvom stretnutí, ktoré prebehlo ešte pred narodením Jakubka, už nikoho iného nehľadali. 

„Dalo by sa povedať, že som sa k nim dostala úplnou náhodou, aj keď na náhody príliš neverím. Na oslave narodenín vnučky sestrinej kamarátky si ma všimla Dominikina mama, ktorá tam bola tiež. Navarovci v tom čase hľadali pestúnku a mne sa zapáčila myšlienka starať sa o maličké voňavé bábätko. Keď mi Dominika zatelefonovala, dohodli sme si stretnutie, po ktorom bolo rozhodnuté,” povedala pre v rozhovore pre portál Šport24.sk pani Andrea.

Opatrovateľka detí Dominiky Cibulkovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

Dodala, že Dominika a jej manžel jej nezadali žiadnu špeciálnu pracovnú náplň a spolupráca pri starostlivosť o deti prebieha v absolútnej pohode. „Nemám určené, čo musím. Prídem a všetko ide samé. Ide o bežnú starostlivosť o dieťatko. Nejde o nič mimoriadne... Navyše, Michal s Dominikou mi veľakrát všetko uľahčia. Najmä, keď sú doma. Pokiaľ ale nemajú navarené, tak navarím. Ak treba niečo iné pomôcť a vybaviť, tak to urobím,” prezradila pre spomínaný web opatrovateľka, ktorá navyše dodala, že Jakubko je skvelé dieťa so športovým nadaním a množstvom energie.

Dominika Cibulková je v 4. mesiaci tehotenstva
Zobraziť galériu (4)
Dominika Cibulková je v 4. mesiaci tehotenstva  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu