Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Obrovská radosť slovenskej speváčky: Čakáme bábätko!

Gratulujeme! Zobraziť galériu (2)
Gratulujeme! (Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Rodinka sa rýchlo rozrastá! Prešiel iba niečo vyše rok, odkedy sa zo slovenskej speváčky Dominiky Starej stala mamička. V polovici februára 2022 na svet priviedla synčeka, ktorý dostal meno Michal. A teraz... Pôvabná umelkyňa a jej manžel sa stanú dvojnásobnými rodičmi!

Vyzerá to tak, že Dominika Jurena, ktorú fanúšikovia ešte zo Superstar poznajú pod menom Dominika Stará, prežíva dokonalú idylku plnú lásky, o akej vždy snívala. V januári 2021 sa vydala, v Šamoríne si v kruhu svojich najbližších vzala Michala Jurenu. Takmer do roka sa už dvojica manželov tešila z prvého spoločného bábätka, synčeka Miška. 

A teraz sa ich krásna rodinka opäť rozrastiie a malý Miško sa dočká súrodenca. Na sociálnej sieti Instagram to oznámila priamo šťastná speváčka. „Láska sa nedelí, láska sa násobí. Jedno dieťa na rukách a druhé v brušku. Budeme štyria a slová nedokážu opísať, ako veľmi sa tešíme," napísala dojatá Dominika k fotografii, kde v jednej ruke drží synčeka a tá druhá jej spočíva na maličkom vypuklom brušku. 

Dominike a jej manželovi Michalovi srdečne gratulujeme a budúcej dvojnásobnej mamičke aj bábätku v brušku prajeme najmä veľa zdravia! 

Obrovská radosť slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Dominika Jurena)

Viac o téme: Dominika StaráDominika Jurena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu