Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

DRÁMA na Česko-Slovenskom plese: Známa Češka sa zosunula k zemi… KOLAPS!

Ina Tina na Česko-slovenskom plese skolabovala Zobraziť galériu (4)
Ina Tina na Česko-slovenskom plese skolabovala (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Módna blogerka od našich českých susedov, známa pod menom Ina Tina (36) na prestížnom Česko-Slovenskom plese skolabovala. Preboha, čo sa jej stalo?

V sobotu večer v Prahe prišiel čas na jednu z najprestížnejších udalostí roka. A to konkrétne 9. ročník Česko-Slovenského plesu, ktorý sa už tradične konal v Obecnom dome a privítal významné mená z verejného diania a aj šoubiznisu. Pri tejto príležitosti nechýbala ani známa česká blogerka Ina Tina, ktorá so svojou módnou políciou prišla hodnotiť jednotlivé róby pozvaných hostí.

Ina Tina na Česko-slovenskom plese skolabovala
Zobraziť galériu (4)
Ina Tina na Česko-slovenskom plese skolabovala  (Zdroj: Profimedia)

To však ešte netušila čo ju čaká. Ako informoval Super.cz, Ina sa z ničoho nič pred zrakmi prítomných zosunula k zemi a odpadla, „Bol to nízky tlak, vydýchaný vzduch v miestnosti a veľa ľudí okolo. Bohužiaľ som odpadla,“ povedala blogerka. Našťastie sa ale nič vážne nestalo, keďže plavovláska bola práve v spoločnosti svojho snúbenca a ten ihneď pohotovo zareagoval.

 Zachytil ju tak, aby nespadla priamo na hlavu. Zo samotného pádu si ale Ina však veľa nepamätá. Jej kolaps ale spôsobil slušnú drámu, keďže prítomní privolali aj lekársku pomoc. Záchranári po meraní tlaku zistili, že ho mala naozaj veľmi nízky. „Pani doktorka mi zmerala tlak, mala som 60 na 70,“ poznamenala po kolapse blogerka.

Po prebratí sa napokon Ina pozviechala a dokonca hrdinsky pokračovala vo svojej práci a taktiež svojich fanúšikov prostredníctvom sociálnej siete uistila, že je v poriadku. „Nebojte nič. I módnu políciu som po tom trapase a vytretí podlahy zvládla dotočiť,“ dodala Ina.

Ina Tina na Česko-slovenskom plese skolabovala
Zobraziť galériu (4)
Ina Tina na Česko-slovenskom plese skolabovala  (Zdroj: Instagram I.T.)

 

 

 

Viac o téme: Ina Tina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu