Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Miro Jaroš UPOZORŇUJE fanúšikov: Neposielajte mi ŽIADNE peniaze... Toto je dôvod!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (5)
Miro Jaroš (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Na sociálnych sieťach sa v poslednej dobe rozmohol trend podvodníkov. Využívajú mená známych osobností zo slovenského šoubiznisu, aby prišli k peniazom. Najnovšie bol do niečoho obdobného zatiahnutý aj spevák Miro Jaroš (44).

Za posledné obdobie sa sieť rôznych podvodníkov na sociánych sieťach vo veľkom rozrastá. Permanentne využívajú známe mená slovenských celebrít a z nevinných ľudí doslova ťahajú peniaze. Neznámi ľudia sa skrývajú za silu online sveta a prezentujú sa za známe osobnosti. Tentokrát si vybrali práve speváka Mira Jaroša.

Ten sa rozhodol na túto skutočnosť upozoniť na svojom oficiálnom instagramovom účte. Najnovšie si vymysleli šikovný plán, ako ľudí okradnúť o stovky eur. Jaroš upozorňuje, aby "mu" ľudia neposielali žiadne peniaze! „Na internete sa znova objavil falošný profil, ktorý v mojom mene od vás pýta peniaze za to, že získate členskú kartu a s ňou výhody fanklubu. Nikdy som od svojich fanúšikov týmto spôsobom nežiadal žiadne peniaze ani iné súkromné informácie," upozornil. 

Miro Jaroš UPOZORŇUJE fanúšikov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

Dokonca podvodníci už volia také metódy, že sa ich pomaly nedá rozoznať. „Falošný profil - kopíruje moje profily. Spoznáte ho podľa toho, že nemá overenie ani na Instagrame, ani na Facebooku. Posiela vám fotky z videa, ktoré som nahral dávnejšie fanúšikom. Presviedča vás, že sú fotené v reálnom čase pre toho, s kým si píše, aby ste uverili, že si píšete so mnou," ozrejmil.

Miro Jaroš UPOZORŇUJE fanúšikov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.J.)

Preto, aby ste sa vyhli akémukoľvek oklamaniu, či okradnutiu, treba byť opatrný a vyhýbať sa neovereným profilom. Pri tejto príležitosti sme samotného speváka aj kontaktovali, ohľadom toho, či plánuje osloviť aj políciu. „Áno, zvažujeme to, už to nie je sranda," vyjadril sa pre Topky.sk

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu