Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátor na premiére filmu: Pobavil topánkami... Bruno, z kina ideš rovno na SVAH?!

Bruno Ciberej Zobraziť galériu (17)
Bruno Ciberej (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Včera večer sa v jednom z bratislavských kín odohrala premiéra filmu Babylon. Zavítalo na ňu množstvo celebrít. Medzi nimi aj jojkársky moderátor Bruno Ciberej, ktorý pobavil všetkých prítomných. To fakt mal na nohách lyžiarky?!

V poslednom čase sa v kinách koná jedna premiéra za druhou. A tak majú slovenské celebrity o kinematografické zážitky postarané. Známe tváre zo sveta šoubiznisu včera večer zavítali do jedného z bratislavských kín na premiéru filmu Babylon. Práve hviezdne obsadenie spomenutého počinu ich zrejme prilákalo pred premietacie plátno.

Film si prišli užiť napríklad manželia Malachovskí s ich dcérou Kristínou, moderátorka Didiana, hovorkyňa Lucia Forman Habancová s priateľom či moderátor Bruno Ciberej. A práve ten pobavil všetkých prítomných.

Jojkársky moderátor je známy tým, že má módu v malíčku. Na verejnosti sa objavuje vždy vo vyšperkovaných outfitoch, pri ktorých nezabúda ani na samotné detaily. Svojím vzťahom k obliekaniu sa netají ani na sociálnych sieťach. Každodenne, pred rannými novinami na Jojke svojim fanúšikom na Instagrame prináša dávku pánskej elegantnosti.

Bruno Ciberej
Zobraziť galériu (17)
Bruno Ciberej  (Zdroj: Ján Zemiar)

V kine sa ukázal v čiernom outfite, ku ktorému si vybral naozaj zaujímavú obuv. Bruno siahol po teniskách známej značky, ktoré nápadito pripomínajú lyžiarky. Vyzeralo to, akoby moderátor plánoval ísť po filme rovno na zjazdovku. Záber na jeho topánky si môžete pozrieť nižšie. Ďalšie fotografie z premiéry nájdete v galérii.

Bruno Ciberej
Zobraziť galériu (17)
Bruno Ciberej  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Bruno Ciberej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu