Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragická SMRŤ známeho Čecha (†34): UDUSIL sa jedlom... dva týždne bol v kóme!

Jakub Malina sa udusil jedlom. Zobraziť galériu (2)
Jakub Malina sa udusil jedlom. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V nedeľu večer Českom obletela tragická správa o smrti len 34-ročného známeho muža. Jakub Malina, futbalista, syn miliardára Tomáša Malinu a expriateľ Českej Miss 2008 Elišky Bučkovej,(33) sa mal udusiť mäsom. Dva týždne strávil v Ústrednej vojenskej nemocnici v kóme!

Šokujúcu správu priniesol český web Extra.cz, ktorému to potvrdili štyri na seba nezávislé zdroje. Jakub Malina, ktorý tvoril pár s viacerými ženami zo šoubiznisu, sa mal 5. decembra dusiť mäsom a následne skončiť v kóme. Stalo sa tak údajne v jednej z vyhlásených reštaurácií v centre Prahy. Pomoc však prišla príliš neskoro a po takmer dvoch týždňoch v umelom spánku v sobotu zomrel. „Bohužiaľ, je to pravda,“ potvrdil spomínanému portálu Malinov dlhoročný kamarát, moderátor Michal Hrdlička. 

Jakub Malina bol známy svojím extravagantným štýlom. Podľa denníku Blesk jazdil v karbónovom Lamborghini za šesť miliónov korún, bol synom podnikateľa a miliardára Tomáša Malinu, ktorého v roku 2013 odsúdili za spreneveru. Okrem bývalej Miss Elišky Bučkovej randil aj s modelkou Gabrielou Bártovou či exmanželkou herca Romana Vojtka Terezou.

Jakub Malina s Českou Miss z roku 2008 Eliškou Bučkovou
Zobraziť galériu (2)
Jakub Malina s Českou Miss z roku 2008 Eliškou Bučkovou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Eliška BučkováJakub Malina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu