Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojka predstavuje novinku: Seriál o POLORÓMKE!

Alžbeta Zea Ferencová Zobraziť galériu (24)
Alžbeta Zea Ferencová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Už v januári uzrie svetlo sveta nový počin od režiserá Jana Hřebejka a scenáristu Petra Kolečka. Presnejšie Diváci televíznych obrazoviek ho uvidia už 8. januára v hlavnom vysielacom čase. Má to však jeden háčik. Do hlavnej úlohy obsadili známu speváčku, ktorá v seriáli zažiari ako polorómka.

Hlavnú úlohu v seriáli Iveta získala slovenská speváčka Alžbeta Ferencová, známa pod svojim umeleckým menom Zea. Jojkársky počin vznikol pod palcom dvoch uznávaných českých profíkov. A to režiséra Jana Hřebejka a scenáristu Petra Kolečka. Kombináciou týchto dvoch uznávaných mien chce televízia priniesť na obrazovky sociálnu komédiu, ktorá využíva hlavne satiru.

Jojka poriadne RISKUJE: Nový seriál o POLORÓMKE! (Zdroj: Ján Zemiar)

Na tlačovej konferencii ohľadne nového seriálu Iveta, sme si na rozhovor odchytili hlavnú postavu, Zeu. Betka je známa hlavne svojou hudobnou tvorbou. Síce sa už v televízii viackrát objavila, ale nikdy nezískala prevratnú rolu vo svojej doterajšej kariére. Teraz sa jej to podarilo!

Alžbeta Zea Ferencová
Zobraziť galériu (24)
Alžbeta Zea Ferencová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jojka urobila poriadne odvážny krok a ako hlavnú hrdinku postavila do popredia polorómske dievča. Zea, teda počíta aj s negatívnymi ohlasmi. „Samozrejme, tu je trošku, ako keby risk toho, že tam sú nejaké kontroverzné situácie, nejaké nárečie, ktoré môže byť zvládnuté a pre niekoho nemusí byť. Takže môžeme si povedať, že to môže mať niekedy viac negatívnych reakcií,“ prezradila pre Topky.sk.

Dúfa však, že ich prebijú tie pozitívne. „Ale dúfam, že to ľudia pochopia, že to je satira a jemný humor o našej spoločnosti a, že to tak aj budú brať. Keď berieš veci s nadhľadom a chápeš, že to nie je vážne, tak ťa to donúti sa zamyslieť a zároveň sa zasmiať,“ dodala.

Alžbeta Zea Ferencová
Zobraziť galériu (24)
Alžbeta Zea Ferencová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Je na nej vidieť, že do tohto projektu išla s istým nadšením. To, čo jej pri natáčaní robilo najväčší problém, keďže sa herectvu venuje len občasne sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Alžbeta Zea Ferencová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu