Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská herečka má nového chlapa: Chodil so známou Češkou a... Poznáte ho aj z Markízy!

Radka Pavlovčinová Zobraziť galériu (8)
Radka Pavlovčinová (Zdroj: Instagram RP)

PRAHA - Už dlhé roky žije slovenská herečka a speváčka Radka Pavlovčinová v Česku. Tam sa teraz dala dokopy s potetovaným Adamom Raiterom, ktorý súťažil v markizáckom Survivore. A predtým chodil s Agátou Hanychovou!

Radka Pavlovčinová je sestrou superstaristu Adama Pavlovčina. Ona sama je tiež umelecky zameraná, už roky pôsobí u našich západných susedov ako herečka a speváčka. Aktuálne je napríklad aj vokalistkou Ewy Farnej. 

Radka Pavlovčinová a Adam Pavlovčin
Zobraziť galériu (8)
Radka Pavlovčinová a Adam Pavlovčin  (Zdroj: Profimedia)

V minulosti spôsobila slovenská umelkyňa rozruch románikom s hercom Miroslavom Etzlerom, starším o 25 rokov, a v tom čase ženatým. Dnes už má brunetka vekovo primeranú lásku. 

Včera večer s Adamom Raiterom priznali, že tvoria pár. Ide o potetovaného chlapíka, ktorý sa objavil v markizáckom Survivore a predtým mal vzťah s Agátou Hanychovou. „Nikdy by som neveril, ako môže byť ťažké nemôcť priznať, že máš niekoho rád, pretože nevieš, ako to dopadne,” napísal Adam k spoločným záberom s Radkou. 

Adam Raiter
Zobraziť galériu (8)
Adam Raiter  (Zdroj: TV Markíza)

Ako dodal, už viac nemôže tajiť, že je zamilovaný. „Tu je žiariaca, milujúca, dobrá, vášnivá, zábavná, múdra, talentovaná, tvrdohlavá. Tá, čo má v živote jasný cieľ a hlavne tá, čo je teraz len moja a ja len jej,” vyznal sa stolár a vášnivý športovec. 

Viac o téme: Radka Pavlovčinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu