Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy Slovák nezaprie túto PODOBU: Veď vyzerá ako Draco Malfoy!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – Podoba niektorých ľudí je naozaj prekvapujúca. Mnoho Slovákov je samotnými dvojníkmi svetových celebrít. Aj známy moderátor prekvapil fotkou, na ktorej vyzerá úplne ako Draco Malfoy z Harryho Pottera!

Matej Sajfa Cifra (43) je známy moderátor a momentálne aj šťastný dvojnásobný otecko. Pred časom sa mu narodil syn Šimon Koloman. Na sociálnej sieti Instagram sa nechváli len svojimi deťmi, ale občas aj starými fotkami, na ktorých je na nespoznanie.

Galéria: Matej Sajfa Cifra

Tentokrát vytiahol z rukáva eso staré 25 rokov, ktorým všetkých zaskočil. Pri príležitosti osláv jeho bývalej školy ju navštívil a vrátil sa v čase. Keď išiel po chodbe, kde kráčal ako tínedžer, narazil na jednu veľmi peknú spomienku – tablo! „Bol som po rokoch v škole na krátkom stretku k prípravám osláv. Na chodbe som išiel okolo vlastného tabla a skoro mi slzička vyhŕkla,“ zaspomínal si moderátor na dávne časy.

Samozrejme si to aj zaznamenal na svoj telefón a pochválil sa ňou na sociálnej sieti. „Toto je moja fotka z nášho maturitného tabla – trieda Flames – class ´97,“ zaspomínal si moderátor. Zo snímky vyžaruje neskutočný elán, ktorým Sajfa disponuje dodnes. Síce sa za tie roky zmenil na nespoznanie, ale ten detail si všimli aj mnohí jeho fanúšikovia. Fotografia z čias strednej školy, kde bol čerstvý dospelák až nápadne pripomínala podobu so známym svetovým hercom.

Množstvo komentujúcich napísalo, že sa Sajfa podobá na herca Toma Feltona, známejšieho pod menom Draco Malfoy. „Malfoy si to ty?“ okomentoval fotku známy youtuber Selassie. Pridali sa k nemu hneď niekoľkí ľudia a všetci sa zhodli na rovnakom závere.

Túto podobnosť známy moderátor naozaj nezaprie!

Viac o téme: Matej Sajfa Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu