Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Leo z Hotela Paradise sedí v base a jeho otec (65)... Zásnuby s mladou žabkou (22)!

Otec Lea Beránka sa zasnúbil. S 22-ročnou žabkou. Zobraziť galériu (5)
Otec Lea Beránka sa zasnúbil. S 22-ročnou žabkou.

PRAHA - Leo Beránek (65) starší, ktorý je otcom českého rapera Lea Beránka a účastníka reality šou Hotel Paradise, sa zasnúbil. Zdá sa, že veľký vekový rozdiel medzi ním a jeho priateľkou nezohrával v tomto prípade žiadnu prekážku, aby si dvojica povedala svoje áno!

Leo Beránek starší požiadal o ruku svoju priateľku Kateřinu, ktorá má aktuálne 22 rokov, uvádza eXtra.cz. Svoj zásnubný prsteň Kateřina hrdo ukázala aj prostredníctvom sociálnej siete Instagram. ,,Povedala som áno,“ napísala k fotografii čerstvá snúbenica. Na pozadí fotografie je možné uvidieť aj medvedíka s ružami a kamienkami.

Hoci nie je presne známe, kde a ako sa dvojica dala ,,dokopy“, Kateřina s ním randí už viac rokov. Jeho syn, Leo Beránek mladší, je aktuálne vo väzení, kde si kvôli napadnutiu z roku 2018, odpykáva svoj trest, ktorý mu bol udelení na obdobie 6-tich rokov.

Leo Beránek mladší aktuálne čelí obvineniu z dôvodu podpory terorizmu. O tejto situácii informovala  redakcia eXtra.cz už počas júla tohto roku. ,,Lea Beránka obvinili z terorizmu, kvôli tomu klipu (Kluci z basy, pozn.red.). Konkrétne za to, že tam je vytetovaný Usáma bin Ládin,“ uviedol zdroj. 

Leo z Hotela Paradise
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.B.)

Viac o téme: Leo Beránek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu