Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Herecký ROZVOD po 19 rokoch: On (57) už má oveľa mladšiu (37) a... TEHOTNÁ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Tak toto malo rýchly spád! Keď herečka Pavla Tomicová hovorila o svojom chudnutí, osobné problémy si nechala pre seba. Nakoniec vysvitlo, že strata jej hmotnosti sa kryje s krízou v manželstve. A nová láska jej muža už má pomerne veľké tehotenské bruško!

Za tým, že Pavla Tomicová za necelý rok zhodila 35 kíl, je zrejme aj trápenie. Už takmer pred rokom začala kríza v jej manželstve a na stole je rozvod. 

Českí novinári sa preto pustili do pátrania, čo je za tým, že herečku opustil jej manžel. Tým je tiež herec Ondřej Malý, mladší o tri roky. 

Pavla Tomicová a Ondřej malý
Zobraziť galériu (3)
Pavla Tomicová a Ondřej malý  (Zdroj: Ť)

Vďaka tipu od čitateľa denník Blesk získal snímky herca s novou partnerkou. Ide opäť o herečku, lenže tentokrát o 20 rokov mladšiu! A na Kristýne Kociánovej už vidno aj pokročilé štádium tehotenstva. „Keď mu Kristýna oznámila sladké tajomstvo, konečne mal poriadny dôvod Pavlu opustiť. Je to srab ako všetci ostatní chlapi,” vyhlásila pre denník rozhorčene Tomicovej kolegyňa. 

Podľa jej vyjadrenia Pavla o všetkom už nejaký čas vedela a trápila sa tým. Obávala sa aj okamihu, kedy sa celá vec prevalí a aké budú reakcie okolia. Nuž, nič sa nedá tajiť naveky... 

Kristýna Kociánová
Zobraziť galériu (3)
Kristýna Kociánová  (Zdroj: Tv Prima)

Viac o téme: Ondřej MalýPavla Tomicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu