Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prvá DÁMA markizáckej Farmy: TOTO všetko jej prischlo... Totálne ODSTAVILA Fašianga!

Marek Fašiang a Martin Bagár Zobraziť galériu (5)
Marek Fašiang a Martin Bagár (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dlhé roky bola tvárou markizáckej Farmy moderátorka Kvetka Horváthová. V roku 2017 sa však Markíza rozhodla, že je čas na zmenu a jej miesto prebrala komička Eva Evelyn Kramerová. Temperamentná blondínka bola súčasťou drsnej reality šou posledné štyri série, aktuálne však televízia oznámila, že na poste moderátorky končí a 14. séria Farmy dostane nového moderátora, ktorým sa stal Marek Fašiang...

Keď vyšlo najavo, že Marek sa stane novým moderátorom Farmy, diváci neboli veľmi nadšení. Ako to už býva, diváci zmenu znášajú pomerne ťažko a takéto nečakané prekvapenia väčšinou najprv ofrflú. Tak ako sa dalo čakať, prvé reakcie neboli práve najpozitívnejšie. Herec z markizáckych Oteckov im totiž na tento projekt prišiel akýsi suchý a bez šťavy. „No dovidenia, Marek Fašiang? Nevýrazný. Nieee, nemá emócie, taký o ničom,” hromžili diváci v diskusiách. 

Až neskôr sa ukázalo, že tentokrát moderátor nebude mať až takú výraznú rolu ako doteraz. Do hry totiž vstúpila umelá inteligencia, z ktorej bude v podstate akási "prvá dáma" Farmy. Ide o prístroj, ktorý dostal meno Alica. A najnovšie je už úplne zrejmé, čo bude jej úlohou. Z vyjadrenia Markízy vyplýva, že do veľkej miery zastúpi moderátora. 

Prvá DÁMA markizáckej Farmy:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Alica je nová súčasť Farmy, ktorá sa bude farmárom pravidelne prihovárať. Bude s nimi voliť duelantov a odovzdá im aj odkaz od vypadnutého. Alica bude farmárov pozorne a neustále sledovať. Keď to vyhodnotí za potrebné, zasiahne,”  dozvedeli sme sa od PR manažérky Farmy Zuzany Ďuricovej. 

A hoci ide len o prístroj, ak to bude potrebné, súťažiacim aj zavarí. „Farmári si budú musieť zvyknúť na to, že Alica, ako umelá inteligencia, nemá city. Nepozná ani zľutovanie sa. Za príjemným ženským hlasom sa skrýva silný charakter. Alica je sarkastická, výborná v analýzach a má vždy pravdu. Konflikty dokáže rozlúsknuť lusknutím prsta. Pre farmárov bude obrovským prekvapením, ktoré nečakali,” dozvedeli sme sa z Markízy. Tak čo, tešíte sa na nový a moderný koncept populárnej šou? 

Prvá DÁMA markizáckej Farmy:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaMarek Fašiang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu