Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bagárová po ťažkom ROZCHODE: Otvorená SPOVEĎ o toxickom vzťahu a nevere… Hovorí o KARME!

Monika Bagárová a Tomi Popovič predstavili skladbu Karma. Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová a Tomi Popovič predstavili skladbu Karma. (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Len pred mesiacom sa na verejnosť dostala informácia, že Monika Bagárová (28) sa definitívne rozišla s otcom svojej dcérky MMA zápasníkom Makhmudom Muradovom (32). Prevalila sa dokonca informácia, že ju mal podvádzať s niekoľkými ženami. Možno aj toto bolo inšpiráciou pre vznik novej piesne, ktorú naspievala so slovenským spevákom Tomim Popovičom (45). Ide o otvorenú spoveď o toxicom vzťahu a nevere!

Monika Bagárová sa dlho snažila vzťah s otcom svojej dcéry Makhmudom Muradovom zachrániť. Prvýkrát sa rozišli minulý rok na Vianoce, no krátko po Novom roku to rodinka spolu skúšala opäť. Spoločné šťastie im však dlho nevydržalo. Už po polroku porotkyňa SuperStar oznamovala rozchod opäť. A už definitívny. 

O čosi neskôr sa začali šíriť informácie, že dôvodom mali byť potečné nevery, ktoré Monika postupom času odhaľovala. Hovorí sa o niekoľkých dievčatách, s ktorými sa mala o pozornosť otca svojej dcéry deliť. No a to rozhodne akceptovať nemienila. Možno aj táto jej pomerne čerstvá skúsenosť bola inšpiráciou pre vznik novej piesne. 

Bagárová po ťažkom ROZCHODE:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube.com)

Tú tmavovláska nahrala s Tomim Popovičom a má príznačný názov Karma. A že má skladba reálne základy, potvrdil aj samotný autor hudby. „Song Karma je podľa skutočnej udalosti, pričom rozpráva o toxickom vzťahu medzi mužom a ženou. Rozoberá taktiež formu nevery a rozpráva tiež o citovom vydieraní a šikane, čo je veľmi dôležitá téma pre túto dobu, aby sa ľudia nebáli pohnúť vpred a neostávať v takomto nezdravom prostredí,“ opísal skladbu Popovič. 

Zaujímavosťou je, že dvojica sa o spolupráci rozprávala už dlhšie. Pandémia koronavírusu im však plány viackrát prekazila. No dnes má už pieseň aj svoj vlastný videoklip, v ktorom si strihli rolu aj Gabriela Gašparová a Petr Havránek z markizáckej šou Love Island. 


Viac o téme: Monika BagárováTomi Popovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu