Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vyprsená Puškárová (45) iba v PLAVKÁCH: Takto ju v Televíznych novinách neuvidíte!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová (Zdroj: Instagram Z.P.)

TURECKO - Známa markizácka moderátorka Zlatica Puškárová Švajdová (45) nedávno oslávila svoje narodeniny v Turecku. A svojim fanúšikom sa pri tejto príležitosti ukázala tak, ako ju bežne z televíznych obrazoviek nepoznáme. Predviedla nadupaný dekolt v plavkách!

Poznáme ju z televíznych obrazoviek ako moderátorku hlavných správ. Vždy seriózna, distingvovaná novinárka Zlatica Puškárová Švajdová. Kedysi moderovala politickú reláciu Na telo, kde doslova s kamennou tvárou dusila našich politikov.

Vyprsená Puškárová (45) iba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Teraz zverejnila na svojom instagramovom profile fotografiu, kde je zrazu o 180 stupňov zmenená. Vysmiata od ucha k uchu a v dovolenkovom móde. S celou rodinkou oslávila svoje 45. narodeniny v Turecku, avšak bez alkoholu. „Už roky nepijem alkohol. Jednoducho mi nechutí a v mojom tempe musím mať vždy čistú hlavu, takže aj prípitok je džínsový,“ napísala moderátorka na svojom profile.

Vyprsená Puškárová (45) iba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Dvojnásobná mamička sa pri tejto príležitosti nahodila do sexi plaviek a odhodila svoju diplomatickú masku, pod ktorou ju poznáme. No a ten výstrih jej môžu aj viaceré preplastikované známe tváre závidieť. Na rodinnej dovolenke v slnečnom Turecku sa predviedla v odvážnych tyrkysových plavkách a odhalila svoj dekolt.

Svojím príspevkom Zlatica ukázala, že vie byť taktiež odviazaná, čo hneď uvítali aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti. Dostala niekoľko gratulácií, ale aj a komplimentov na jej skvelú postavu a letný look. „Super plavky, veľa slnka prajem,“ napísal jeden z mnohých fanúšikov. Patrik, maj sa na pozore, pretože Zlatica rozhodne žiari a stále má čo ukázať.

Viac o téme: Zlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu