Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Slovensko pozná víťazov Elite Model Look 2022: Až DVE dievčatá... FOTO Jedna je z UKRAJINY!

 Schwarzkopf Elite Model Look 2021 Zobraziť galériu (7)
Schwarzkopf Elite Model Look 2021 (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok sa uskutočnilo netradičné vyhlásenie víťazov Schwarzkopf Elite Model Look za rok 2022 na Slovensku. Prestížne vyhlasovanie sa nieslo v komornom duchu v Primaciálnom paláci, na rozdiel od tých, na ktoré sme zvyknutí z Prahy. Napriek tomu to malo aj tento rok svoje čaro... Nezabudlo sa ani na našich východných susedov.

Moderovania sa ujala známa modelka priamo zo "stajne" Elite Saša Gachulincová, ktorá ani tentokrát nesklamala a predviedla fantastický výkon spoza mikrofónu.

Pri tejto príležitosti predstavila topmodelka a ambasádorka Elite Model Look Michaela Kocianová svoju novú charitatívnu cestu, na ktorú sa vydala vďaka inšpirácii od svojej kolegyne. Občianske združenie Vetus je zamerané na pomoc starším ľudom, na ktorých podľa jej slov často zabúdame. Gratulujeme a držíme palce!

Slovensko pozná víťazov Elite model look 2022: Až DVE dievčatá... FOTO Jedna je z UKRAJINY! (Zdroj: Maarty)

Galéria: Veľká galéria z finále Elite model look 2022

Ale prejdime už k samotnému oznámeniu mien víťazov, na ktoré sme tak dlho čakali. Pri víťazke zo ženskej kategórie nastal šok. Šéf modelingovej agentúry Elite Model Look Saša Jány mal pripravené prekvapenie, ktoré zaskočilo všetkých zúčastnených. Na provizórnom móle nestála len jedna víťazka, ale rovno dve!

Slovensko pozná víťazov Elite
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Slovensko pozná víťazov Elite
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Elite Model Look otvára dvere do sveta mladým modelom a modelkám, ktorým prináša veľkolepé možnosti na najprestížnejších svetových mólach. Takúto možnosť dostala na Slovensku zhodou náhod aj mladučká Ukrajinka.

Slovensko pozná víťazov Elite
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Ako všetci dobre vieme, na castingy sa môže prihlásiť naozaj ktokoľvek. Ak porotcov nezaujme žiadny nádejný model, na rad nastupujú scouti, ktorí sú vyslaní hľadať víťazov do obchodných centier alebo do ulíc. A tak sa aj stalo! Scoutka z Elite našla na ulici spomínanú dievčinu z Ukrajiny Sofiu Semenovu, ktorá sa stala po odsúhlasení všetkých víťazkou za svoju rodnú zem.

Danielom Dospel, Timea Smaržíková a víťazka za Ukrajinu - Sofia Semenova
Zobraziť galériu (7)
Danielom Dospel, Timea Smaržíková a víťazka za Ukrajinu - Sofia Semenova  (Zdroj: Ján Zemiar)

Reprezentovať svoju krajinu bude na svetovom finále v Prahe spolu s víťazmi za Slovensko s Tímeou Smaržíkovou a Danielom Dospelom. Tento ročník sršal samou výnimočnosťou a novým tváram vo svete modelingu srdečne gratulujeme. Viac z Elite model look 2022 uvidíte v našom videu a veľkej galérii vyššie. 

Viac o téme: Elite model look
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu