Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bizarný darček k narodeninám Twiinsky Veroniky: Rozchod!

Veronika Nízlová Zobraziť galériu (5)
Veronika Nízlová (Zdroj: Youtube Vebi)

BRATISLAVA - 15. máj je deň, kedy Daniela a Veronika Nízlové oslavujú narodeniny. Tento dátum je práve dnes, no a preto s ho Vebi rozhodla aj patrične využiť. Topky.sk vám prinášajú premiéru videoklipu k emotívnej piesni "Ja viem" ktorá vyznieva, že sa v nej brunetka otvorene vyspievala zo svojho rozchodu. Ako to teda je?

Slovenská speváčka Vebi vydala novú skladbu Ja viem. Rozchodová pieseň však vraj nie je určená pre žiadneho muža z jej života, skôr pre dievčatá, ktoré sa nachádzajú v rozchodovom období. Na svoje vydanie si skladba počkala sedem mesiacov. 

Bizarný darček k narodeninám
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Youtube Vebi)

Ako sme spomínali, napriek rozchodovej téme skladby pôvabná mamička upozorňuje, že pieseň nie je venovaná žiadnemu mužov v jej živote. „Je to úplne jednoduché. Ostatná vydaná skladba Nechám sa viesť je zamilovaná, a tak som chcela trochu zmenu. Pre ženy, ktoré sú v rozchodovom ‚móde‘ som pripravila novinku Ja viem,“ vysvetlila Vebi. Videoklip k novinke sa nakrúcal na prelome augusta a septembra minulého roka, kedy bola Veronika v siedmom mesiaci tehotenstva, čo si ale v klipe zrejme ani nevšimnete.

Bizarný darček k narodeninám
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Youtube Vebi)

A vraj to rozhodne nebolo med lízať, keďže sa práve tom období necítila práve najlepšie „Neviem, či sa mi úplne podarilo zakryť tehotenské bruško. Nakrúcalo sa v noci, čo samo o sebe bolo náročné. Naviac mi bolo extrémne zle, čo som v inom čase tehotenstva nemala,“ hovorí Vebi, ktorá sa od novembra minulého roka teší z dcérky Ney. 

Viac o téme: Veronika NízlováVebiJa viem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu