Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Christová sekla s diétami: Aha, ako teraz vyzerá!

Ivana Christová Zobraziť galériu (8)
Ivana Christová (Zdroj: Instagram/Christova.Ivana)

BRATISLAVA - Bývalá miss Ivana Christová sa už viackrát púšťala do boja s kilami navyše. Aj počas pandémie jej profil na sociálnej sieti zapĺňali fotografie z dlhých prechádzok. Lenže zdá sa, že tukové vankúšiky ju akosi nechcú opustiť...

Ivana Christová patrí k ženám, ktoré sú krásne aj roky po víťazstve v súťaži krásy. Jej tvár je proste niečím výnimočná... Horšie to už má brunetka s telom, ktoré sa rokmi obalilo tukovými vankúšikmi. 

Miss ČSSR 1989 v Ostrave 8. apríla 1989.
Zobraziť galériu (8)
Miss ČSSR 1989 v Ostrave 8. apríla 1989.  (Zdroj: TASR)

Christová sekla s diétami:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook I.Ch.)

Za všetko zrejme môže práve modeling, kedy sa doslova musela týrať hladom. Ako sa viackrát pre médiá vyjadrila, vážila len 49 kíl a poškodila si zdravie. Preto sa už do žiadnych prísnych diét nepúšťa. 

Nejaké kilá zhodila v jojkárskej šou tanec snov a pred pár rokmi chudla aj s pani, ktorá si štíhlejšiu postavu vysnívala v relácii V siedmom nebi. Lenže... „Viackrát sa mi stalo, že som počas týchto tréningov odpadla z vyčerpania,“ otvorene vtedy prezradila Ivana a pokračovala ďalej: „Jednoducho som musela prestať cvičiť, moje telo povedalo: A dosť!“

A tak si zrejme aj Ivana povedala dosť a rozhodla sa za každú cenu nechudnúť. Chodí na dlhé prechádzky, ale nijako zvlášť to nehrotí. A takto teraz vyzerá: 

Christová sekla s diétami:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook I. CH. )

Viac FOTOGRAFIÍ nájdete v GALÉRII» 

Viac o téme: Ivana Christová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu