Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takmer dokonale utajený: Tento muž je s Emmou Tekelyovou už 45 rokov!

Emma Tekelyová Zobraziť galériu (3)
Emma Tekelyová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá moderátorka Emma Tekelyová je vydatá už 45 rokov. Jej manžel Pavol sa však nerád verejne prezentuje, a tak mnohí ani nevedia, ako vyzerá muž, ktorého má nestarnúca blondínka tak dlho po svojom boku. Aktuálne urobil jednu z mála výnimiek...

Už čoskoro oslávi Emma Tekelyová 45. výročie svojej svadby. Jej manželom sa 30. apríla 1977 stal Pavol Tekely, ktorého spoznala na výstave v Inchebe. On bol vystavovateľom a ona modelkou na prehliadke, ktorá bola súčasťou výstavy. Emma je jeho druhou manželkou. 

Emma Tekelyová s dcérou
Zobraziť galériu (3)
Emma Tekelyová s dcérou  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pavol však nie je človekom, ktorý by si užíval mediálnu prezentáciu, a tak je takmer mužským variantom pani Colombovej, ktorú nikdy nikto nevidel. Len vzácne sa objaví na nejakej fotografii Instagrame, kde je jeho manželka pomerne aktívna. 

Aktuálne Pavol urobil výnimku pri príležitosti svojich narodenín a dovolil Emme, aby sa pochválila spoločne strávenými chvíľami. „Aj ten váš sa nerád fotí??? To bolo prehovárania…” napísala moderátorka pod blahoželanie. Ako poznamenala, aj po desiatkach spoločných rokov majú stále dôvod na smiech. 

Takmer dokonale utajený: Tento
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ET)

Viac o téme: Emma Tekelyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu