Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská moderátorka v spoločnosti: Štýlová KOČKA, ale… Becca, kde máš nohy?!

Becca na akcii zažiarila ako moderátorka večera. Zobraziť galériu (6)
Becca na akcii zažiarila ako moderátorka večera. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Prísne nariadenia v súvislosti s pandémiou koronavírusu sa postupne uvoľňujú a s tým sa rozbiehajú aj spoločenské podujatia. Vo štvrtok večer sa v reštaurácii na bratislavskom Novom moste predstavovalo nové zariadenie na zahrievanie tabaku. Moderátorkou večera bola spolu s Marcelom "Osťom" Osztasom aj Katarína Balážiová. Zažiarila štýlovým outfitom, ale... Becca, kde máš nohy?

Vo štvrtok večer sa v známej reštaurácii na Novom moste predstavovalo nové zariadenie na zahrievanie tabaku. To sa na slovenský trh dostáva po zaznamenaní úspechov u našich západných susedov. Pri tejto príležitosti sa konal aj veľkolepý event so zaujímavým programom. 

Galéria: Predstavenie nového zariadenia na zahrievanie tabaku:

Hosťom sa napríklad predstavila Emma Drobná, ktorá zahrala krátky polhodinový koncert, neskôr ju na pódiu vystriedali raperi Zayo a Ego a v neskorých nočných hodinách zahrali DJ EKG a DJ Tajger. Programom počas večera sprevádzali moderátori Marcel "Osťo" Osztas a Katarína "Becca" Balážiová.

Slovenská moderátorka v spoločnosti:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

No a práve ona počas večera zaujala svojím outfitom. Bola nahodená naozaj štýlovo, mala na sebe dlhú čiernu koženú sukňu, ktorú doplnila čiernymi sandálmi a modrou košeľou. Naživo outfit vyzeral bezchybne, no na fotky veľmi šťastný nebol... 

Podlaha v reštaurácii mala totiž rovnaký odtieň ako jej sukňa, navyše sa aj podobne leskla. Na záberoch tak na prvý pohľad spodnú časť jej oblečenia môžete prehliadnuť. Vidíte chodidlá, potom nič a zrazu košeľa. Dokonalé maskovanie, sukňa jednoducho splýva s prostredím. No naživo - 100 bodov!

Slovenská moderátorka v spoločnosti:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Katarína Becca Balážiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu