Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česká herečka 3 mesiace po pôrode: ÚPLNE NAHÁ šokuje v uliciach!

Tereza Ramba s milovaným partnerom. Zobraziť galériu (2)
Tereza Ramba s milovaným partnerom. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Wau! Tereza Ramba (32) je krásna žena, ktorá svoj šarm predviedla už vo viacerých filmoch. Kvôli počinu Betlehemské svetlo sa dokonca neváhala ukázať v Evinom rúchu. Úplne nahá šokuje ľudí v uliciach Prahy. Aha!

Na topkách sme vás už informovali, že česká herečka Tereza Ramba, známa napríklad z filmov Bobule, Rafťáci, Vlastníci, či Peklo s princeznou, je dvojnásobnou maminou. K synčekovi jej nedávno pribudla dcérka a herečka opísala jej pôrod zaujímavým spôsobom. 

Ešte pred druhým tehotenstvom však Tereza stihla pracovať na filme s názvom Betlehemské svetlo, ktorý režíroval Jan Svěrák. V tom čase bola doma s trojmesačným synčekom, avšak pracovnú ponuku s radosťou prijala. Popasovať sa však musela aj s odvážnymi scénami. „Krátko po pôrode ma Jan obsadil do úlohy 19-ročnej slečny, ktorá má v scenári jednu nahú scénu za druhou. Jemu sa môžem poďakovať, že som sa za tie tri mesiace dostala tak rýchlo do formy,” uviedla na margo toho herečka.

Brunetka vo filme stvárňuje lekárničku Vendulu, ktorá si o sebe myslí, že je zdržanlivá. Avšak vďaka istému Máriovi, ktorého hrá Vojta Kotek, zistila, že v skutočnosti je poriadne vášnivá. 

Zrejme aj preto zvolili tvorcovia poriadne odvážny spôsob propagácie filmu. Na Vinohradskej triede v Prahe totiž zdobí jednu z budov obrovský bilbord, na ktorom je Tereza Ramba úplne nahá. „Po pôrode sa človek tak nejako prestane hanbiť. Miluje svoje telo pre to, čo mu dalo. Celý život som si pripadala nejaká a niečo som chcela inak. Blázon. Teraz si pripadám perfektná a stopy po mojich deťoch vítam,” uviedla brunetka, ktorá zároveň ženám odkázala, aby sa milovali, pretože sú bohyne. 

Česká herečka 3 mesiace
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/tereza.voriskova)

Tereza však popri propagácii filmu spomenula aj situáciu, ktorá sa deje na Ukrajine a ani jej nie je ľahostajná. Rozhodla sa preto ľudí v núdzi podporiť tak, že výťažok z predaja tričiek z jej kolekcie, ktoré sa predajú do konca týždňa, pošle práve na tento účel. 

VIDEO: Trailer na film Betlehemské svetlo. 

Viac o téme: Tereza VoříškováTereza Ramba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu