Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známa kráska šokovala fanúšikov: Chystala sa na premiéru a... Tereza, čo to VEĽKÉ BRUCHO!

Tereza Ramba s manželom. Zobraziť galériu (6)
Tereza Ramba s manželom. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Krásna novinka! Tereza Ramba (32), ktorú mnohí poznajú aj pod dievčenským priezviskom Voříšková, poriadne prekvapila svojich priateľov a priaznivcov. Sympatická herečka aktuálne hviezdi v komédii Deníček moderního fotra, ktorá bude mať premiéru čoskoro aj v našich kinách. Ako brunetka v pondelok večer, len tak "náhodne", prezradila, maminou sa stane aj v súkromí.

Tereza Ramba a Jiří Mádl sa pred kamerami stretli už v minulosti. A to vo filmoch Rafťáci, či Peklo s princeznou. Pri pohľade na trailer k filmu Deníček moderního fotra niet pochýb, že diváci sa budú pri tejto filmovej novinke naozaj baviť. 

VIDEO: Trailer k filmu Deníček moderního fotra.

Nuž, Tereze zmysel pre humor vôbec nechýba. Pravidelne to dokazuje aj na sociálnych sieťach. V pondelok večer tam zverejnila krátke video, ktoré rozhodne smelo možno zaradiť medzi najoriginálnejší spôsob, ako oznámiť tehotestvo. 

Herečku nakrúcal jej manžel Matyáš. Celé to pôsobí dojmom, že sa kráska chystá na slávnostní premiéru a vyberá si oblečenie. Len tak náhodou prechádza okolo v červených šatách a jej guľaté bruško je neprehliadnuteľné. „Láska, čo to je za brucho?” pýta sa Matyáš. „To nebude vidno,” reaguje s pobavením Tereza a obaja sa rozosmejú. 

Dvojica rozhodne pobavila aj svojich priateľov a followerov. Pod videom sa začali objavovať srdečné gratulácie a my sa tiež pripájame. Tereza a Matyáš spečatili svoju trojročnú lásku svadbou v roku 2019. V tom čase už nosila pod srdcom synčeka, ktorému dali meno Mikuláš. Či sa dočká mladšieho brata alebo sestričky, zatiaľ nevedno...

Viac o téme: Tereza VoříškováTereza Ramba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu