Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

20-ročný herec z Pána profesora sa prvýkrát vyjadril: Je otcom Twiinskinej dcéry?!

Veronika vychováva dcérku Neu sama. Zobraziť galériu (6)
Veronika vychováva dcérku Neu sama. (Zdroj: Instagram V.N.)

BRATISLAVA - Keď sa na verejnosť dostala informácia, že Veronika Nízlová z dua TWiiNS je tehotná, mnohí boli v šoku. Nikto totiž ani len netušil, že v jej živote bol nejaký nový muž. Pravdou je, že nebol a spolu so speváčkou sa dohodli, že nebude ani naďalej. Neskôr však do médií uniklo, že otcom malej Ney by mal byť len 20-ročný herec zo seriálu Pán profesor Matúš Kolárovský. Ten sa teraz po prvýkrát k tomu vyjadril!

Matúša sa otázku na telo opýtali v markizáckej Smotánke. A síce odpovedal, no veľmi chaoticky. „Chcem povedať len to, že... By som chcel pozdraviť veľa veľa médií. Napriek tomu, čo všetko tomu predchádzalo a možno nikto nemusí ani vedieť, že čo všetko sa stalo alebo tak... Chcem sa z toho len tešiť, lebo je to vlastne super a všetci sme zdraví a šťastní a spokojní. A len to by som k tomu povedal. Čiže pozdravujem všetkých mojich blízkych v ich domovoch a mám vás rád,“ zahlásil Kolárovský.

Málokto zrejme z jeho odpovede pochopil, čo tým vlastne mladý herec chcel povedať. No niečo viac by zrejme mohlo prezradiť jeho predsavzatie pre rok 2022. „Skôr si myslím, že by som si tento rok mal veľmi dobre nastaviť priority, takže na to sa teším,“ dodal. Že by jeho predsavzatie súviselo s jeho údajnou dcérou? To zrejme ukážu nasledujúce mesiace. 

Matúš Kolárovský je údajným otcom malej Ney Nízlovej.
Zobraziť galériu (6)
Matúš Kolárovský je údajným otcom malej Ney Nízlovej.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: TwiinsVeronika NízlováMatúš Kolárovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu