Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koleník v náručí neznámej cudzinky: Ktorá sexi kráska mu takto učarovala?

Ján Koleník Zobraziť galériu (6)
Ján Koleník (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ján Koleník je idolom mnohých slovenských žien. Niet divu, vidno, že si na svojom zovňajšku dá záležať a okrem toho má aj množstvo umeleckých či osobnostných kvalít. Jeho najnovšie fotky však zobrazujú chémiu medzi ním a záhadnou ženou. O koho ide?

Koleník má práce až až! Svedčia o tom aj zábery z novej komédie V lete ti poviem, ako sa mám. V slušivom čiernom outfite si zahrá šéfa ochranky premiéra krajiny, no chýbať nebude ani milostná linka. Dáma, s ktorou si takto padol do oka, nie je nik iný ako veľká rumunská herecká hviezda Andreea Vasile, ktorá si zahrá postavy televíznej moderátorky Ely.

„Užívala som si každú chvíľu strávenú s Jankom aj s Ondřejom Sokolom. Sú vtipní, múdri a veľmi talentovaní. Sú to typy hercov, ktorí sa pre svoju úlohu extrémne namáhajú, sú svojej postave veľmi oddaní, ale napriek tomu sa správajú s ľahkosťou. Vďaka tomu sme na natáčaní prežili naozaj nádherný čas,“ prezradila.

Koleník v náručí neznámej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Falcon)

„Andreea je tak temperamentná, že nebol problém si porozumieť. Pravdaže, prišli na pretras slovenské aj rumunské vulgarizmy, ako to vždy býva (smiech),“ hovorí o miešaní jazykov na pľaci Janko, ktorý si zahrá filmového Davida a divákov pozýva do kín naozaj tajomne. „Dlhoročné priateľstvo a vzťahy je pekná téma na film, dobre vieme, čo urobí s priateľstvom, keď doňho vstupujú rôzne druhy lásky,“ navnadil divákov na doposiaľ najvýpravnejšiu evitovku Koleník.

Vyzerá to tak, že sa oplatí pozrieť si V lete ti poviem, ako sa mám - jej predpremiérové premietania sú pripravené na valentínsky pondelok a do širšieho nasadenia sa dostane vo štvrtok 17. februára.

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu