Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozplakal sa pri rozhovore: Koleníka ťaží SMRŤ OTCA!

Ján Koleník Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník (Zdroj: Instagram JK)

BRATISLAVA - Herec Ján Koleník aktuálne hrá na Markíze lekára Andreja Fabiána. Kvôli úlohe musel mierne zmeniť imidž a zrazu akoby sa pozeral na svojho otca. Ten je, bohužiaľ, už mŕtvy.

Ján Koleník si stráži súkromie a na ľudí môže často pôsobiť až arogantne. Podobne ako spočiatku jeho postava, doktor Andrej Fabián, v seriáli Druhá šanca. 

Rozplakal sa pri rozhovore:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Lenže herec je v skutočnosti pomerne citlivý a pri najnovšom rozhovore pre týždenník Život dokonca neudržal slzy. Pred 15 rokmi totiž prišiel o otca. Ten bol inžinier a nechápal, že jeho syn chce ísť na herectvo. No neskôr bol na Jána nesmierne hrdý. 

A práve vďaka svojej profesii sa teraz syn začal nesmierne ponášať na svojho otca. „Keď ma mama uvidela v seriáli prešediveného, hladko oholeného, v obleku, povedala mi: Pripomínaš mi ocina. A ja som si to potom nejakým spôsobom... Čo teraz budem plakať?” povedal herec a podľa redaktora sa mu po tvári začali kotúľať slzy. 

Rozplakal sa pri rozhovore:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Keď herec pokračoval, vyhlásil, že len čo sa videl v maske doktora, videl práve svojho otca. „Otec bol tvrdý chlap. Zásadový, rešpektovaný, bol rozhľadený a kapacita vo svojom zamestnaní. Myslím, že aj ocino bol inšpiráciou, ako by mal pôsobiť doktor Fabián. Ale neviem, čo ma to tak dojalo,” uviedol Koleník. 

Ján Koleník so svojou mamou
Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník so svojou mamou  (Zdroj: TV JOJ)

Rozplakal sa pri rozhovore:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu