Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Súhlasíte s raperom Rytmusom? Slováci a Česi nevedia žiť!

Patrik Rytmus Vrbovský s manželkou a synom Zobraziť galériu (4)
Patrik Rytmus Vrbovský s manželkou a synom (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Mnohí ľudia tvrdia, že skutočný život začína až po štyridsiatke. Patrí medzi nich aj raper Patrik Vrbovský alias Rytmus. Veľa Slovákov a Čechov si však podľa neho už nevie v tomto veku užívať...

Patrik Rytmus Vrbovský je na slovenskej hip-hopovej scéne činný už takmer 30 rokov. Na svojom sne začal pracovať už vo veľmi mladom veku, najprv ako tanečník, neskôr ako raper. 

Rodinný život prišiel na rad až po štyridsiatke – s moderátorkou Jasminou Alagič sa oženil ako 42-ročný a krátko po svadbe sa stali aj rodičmi malého Sanela. No ani pre jedného z nich, ani pre Jasminu, ani pre Patrika, to neznamenalo, že sa z nich stanú usadlí nudní ľudia, ktorí si už nedokážu užívať život. 

Súhlasíte s raperom Rytmusom?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram J.A.)

Obaja sú rovnakí ako predtým, no Patrik často v rozhovoroch spomína svoj vek. A jedného z jeho fanúšikov zaujímalo, prečo naň neustále poukazuje. „Lebo Slováci a Česi sa radi po 35-ke chystajú na dôchodok a po 50-ke sa pochovávajú. Nemajú ciele, sny, vášeň, zábavu a sú demotivovaní starými programami z komunistického mindsetu. Pritom po 40-ke začína najkrajší život,” odpovedal raper. 

Súhlasíte s raperom Rytmusom?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Rytmusking)

A súhlasila s ním aj kolegyňa Tina. „Najlepšie predo mnou,” komentovala jeho slová 37-ročná, čerstvo zamilovaná speváčka.

Súhlasíte s raperom Rytmusom?
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu