Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dovolenka Wandy Hrycovej sa zmenila na DRÁMU: Vážny úraz syna... PREVOZ VRTUĽNÍKOM!

Wanda Adamík Hrycová so synmi. Zobraziť galériu (5)
Wanda Adamík Hrycová so synmi. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Wanda Adamík Hrycová (43) sa spolu so svojou rodinkou vybrala na zimnú dovolenku. Tú im nečakane skomplikoval úraz jedného z jej milovaných synov. Producentka zverejnila na sociálnych sieťach zábery, ktoré všetkých jej priateľov a priaznivcov poriadne vystrašili.

Wanda Adamík Hrycová patrí k tým jedincom, ktorým sa nepríjemné udalosti na dovolenkách akosi nevyhýbajú. V lete, keď trávili prázdniny v Taliansku, skončila blondínka v nemocnici. Dohnala ju tam silná alergia, ktorú jej vyvolali olivovníky.  


HOROROVÁ DOVOLENKA Wandy Hrycovej: Skončila v NEMOCNICI!


Poriadne dramatické chvíle však prežila producentka aj v týchto dňoch. Spoločne s rodinou sa vybrali na lyžovačku. Wanda však namiesto krásnych záberov zverejnila zostrih, ktorým hádam všetkých vystrašila. 

Ako blondínka v popise prezradila, jeden z jej synov mal úraz. Popri tom, ako prežívala obavy a modlila sa, aby v najhoršom prípade išlo len o zlomeninu nohy, všetko to nakrúcala a fotila na mobil. Chcela takto odpútať svoju myseľ od strachu. „Prvýkrát letel vrtuľníkom, tak nech má na to pamiatku,” povedala okrem iného Wanda, ktorá si je dobre vedomá toho, že ich čakajú poriadne náročné časy.

Synčekovi prajeme skoré uzdravenie a rodičom hlavne veľa síl. 

VIDEO: Wanda Hrycová sa s priateľmi a followermi na sociálnych sieťach podelila o zábery, ktoré mnohých vystrašili.

Viac o téme: Wanda Adamík Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu