Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prezidentku Čaputovú VYTIAHLI z POSTELE: Odkryla aj svoje súkromie!

Zuzana Čaputová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Čaputová (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Deň začala pomerne netradične! Prezidentka Zuzana Čaputová dnes zavítala ako hosť do relácie Ranné noviny TV JOJ, kde hovorila nielen o domácom násilí, ale s moderátormi diskutovala aj na iné témy. Otvorene priznala aj to, že nie je ranné vtáča. Prezradila tiež, ako prežíva lockdown a ako sa doma pripravuje na blížiace sa vianočné sviatky.

V Televízii Joj bolo dnes ráno poriadne rušno. Mali tam totiž vzácnu návštevu - prezidentku Zuzanu Čaputovú. Tá sa už dlhodobo venuje téme domáceho násilia, ktoré bolo aj hlavným dôvodom, prečo prijala pozvanie do spomínanej rannej relácie. 

Zuzana Čaputová bola hosťom v Ranných novinách TV JOJ.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Čaputová bola hosťom v Ranných novinách TV JOJ.  (Zdroj: TV Joj)

„Privstala som si dnes trošku. Bežne do práce vstávam o kúsok neskôr, nevstávam o piatej,” priznala prezidentka. „Myslela som na vás a na iných vašich kolegov, ktorí robia ranné relácie. Klobúk dole pred všetkými, ktorí vstávajú v takýchto veľmi skorých hodinách,” poznamenala Čaputová. 

Moderátor Bruno Ciberej sa tiež zaujímal o to, ako prezidentka prežíva lockdown. „Tak, ako všetci občania. Aj mňa sa týkajú všetky možné obmedzenia, ktoré nás postihli,” uviedla blondínka, ktorá je už trikrát zaočkovaná. „S mojou maminou mám napríklad kontakt len cez okno,” dodala. 

VIDEO: Rozhovor so Zuzanou Čaputovou, v ktorom okrem iného prezradila svoj názor na povinné očkovanie, či opatrenia, ktoré na Slovensku momentálne máme.

Zuzana Čaputová v rozhovore pre Ranné noviny TV Joj vyjadrila svoj názor na povinné očkovanie i aktuálne protipandemické opatrenia (Zdroj: TV Joj)

Moderátor Bruno Ciberej, ale aj jeho kolegyňa Bibiana Ondrejková vážnu tému domáceho násilia párkrát odľahčili otázkami týkajúcimi sa súkromia pani prezidentky. Zisťovali napríklad, či už má doma vianočnú výzdobu, alebo kto u nej otvára darčeky. „To je dobrá otazka,” reagovala s pobavením Čaputová. „Štandardný postup je taký, že keď príde darček zvonka, nie od mojich najbližších, tak to kontroluje pyrotechnik. Všetko je pod kontrolou,” dodala. Ako u prezidentky vyzerá Štedrá večera, sa dozviete v závere videa.

VIDEO: Rozhovor so Zuzanou Čaputovou o pomoci obetiam domáceho násilia.

Zuzana Čaputová v rozhovore pre Ranné noviny TV Joj hovorila o vzniku intervenčných centier, i o tom, ako bude tráviť advent a Vianoce (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Zuzana Čaputová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu