Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovenskej speváčke sa rozplynuli životné plány: Tehotenstvo!

Gizka Oňová Zobraziť galériu (3)
Gizka Oňová (Zdroj: youtube.com/Zvedavá Zuza)

BRATISLAVA - Vyvinulo sa to inak! Plánovala štúdium na VŠMU a angažmán v divadle, lenže zrazu otehotnela. Životné plány vždy energickej Gizky Oňovej sa vo veku 21 rokov rozplynuli a musela nad svojou kariérou začať rozmýšľať inak.

Gizka Oňová bude mať v decembri 73 rokov a keby jej niekto ešte pred 10 rokmi povedal, že bude stále aktívna a bude mať roboty vyše hlavy, absolútne by ho vysmiala. Povedala to Zuzane Vačkovej v jej relácii na youtube Zvedavá Zuza. 

Gizka Oňová tento rok dokonca spolupracovala s mladým spevákom Davidom Keyom.
Zobraziť galériu (3)
Gizka Oňová tento rok dokonca spolupracovala s mladým spevákom Davidom Keyom.  (Zdroj: Archív D.K.)

V mladosti pritom musela v rámci budovania kariéry takzvane "zmeniť výhybku". „Hviezda som nikdy nebola a musím povedať, že často som si aj poplakala. Lebo dosť skoro sa mi narodil syn, mala som 21, a moje plány do budúcna sa trošku tak rozplynuli, alebo v tom čase som si myslela, že odsunuli,” prezradila úprimne. 

Plánovala totiž okrem konzervatória vyštudovať aj VŠMU a zamestnať sa v divadle. Plány však musela zmeniť. „To dieťa, ako sa tak na mňa pozeralo, tak nevedela som si dosť dobre predstaviť, že budem v nejakom divadle doobeda skúšať a večer účinkovať... a čo bude s tým malým?” prezradila, ako vtedy uvažovala. 

Slovenskej speváčke sa rozplynuli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube.com/Zvedavá Zuza)

A keď už syn dosiahol škôlkársky vek a mohla začať uvažovať, či to s tým divadlom nevyskúša, prišlo ďalšie dieťa. „Narodila sa mi dcéra o tri roky, a teda som zistila, že pre mňa bude najlepšie ostať v slobodnom povolaní. Čo nebola ľahká vec za komunizmu. A neboli žiadne istoty. Predsa len tí, čo boli v divadle, mali ten plat každý mesiac a ja – keď som si odspievala, keď ma volali, tak som mala a keď ma nevolali, tak som nemala. Ale neľutujem. Mala som farebný život a mala som strašne veľa výziev a toto ma tak zocelilo,” vyhlásila Gizka. 

Viac o téme: Gizka Oňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu