Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Porotca markizáckej SuperStar má krásnu TEHUĽKU: Pretŕča zadoček a... KONEČNE aj bruško!

Leoš Mareš s manželkou Monikou Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš s manželkou Monikou (Zdroj: Instagram)

MALEDIVY - Užívajú si krásu v exotike! Leoš Mareš (45), ktorý na obrazovkách Markízy aktuálne hviezdi ako porotca v šou SuperStar, si v uplynulých dňoch doprial oddych. Spolu s tehotnou manželkou Monikou (40) si užívajú dovolenku a fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí zásobujú vydareným fotkami. Budúca mamička sa popýšila nielen výstavným pozadím, ale aj guľatým bruškom.

Z obľúbeného moderátora Leoša Mareša sa čoskoro stane trojnásobný tatino. Z prvého manželstva má synov Matěja a Jakuba, tretie dieťatko mu porodí jeho druhá manželka Monika. 

FOTO: Leoš Mareš so svojou mamou a synmi. 

Skôr, než si dvojica začne plniť rodičovské povinnosti, vybrala sa za oddychom na exotické Maledivy. Pri pohľade na zábery, ktoré obaja na sociálnych sieťach zverejňujú, niet pochýb, že si dovolenku naplno užívajú. 

Monika, ktorá vždy dbala o svoju postavičku, sa pochválila aj zábermi, na ktorých predvádza svoj dokonalý zadoček. „Svoje telo si teraz vážim ešte viac,” napísala k fotke v bikinách krásna tmavovláska. 

FOTO: Monika Marešová sa pýši výstavnou postavičkou. 

V porovnaní s inými tehuľkami svoje bruško často neukazuje. Po pár dňoch strávených v exotike ale napokon zverejnila aj momentku, na ktorej ho hrdo predviedla. Čo poviete, je z Marešovej ženy krásna tehuľka?

FOTO: Monika Marešová napokon zverejnila aj momentku, na ktorej hrdo predvádza guľaté bruško. 

 

Viac o téme: Leoš MarešMonika Marešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu