Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojkársku hviezdu všetci neznášajú: Fúha, bolo jej to treba?!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nenechali na nej nitku suchú! Na Topkách sme vás už informovali, že o výhru v jojkárskej šou Bez servítky aktuálne bojuje aj Helena Imagbe (52). Tá svojho času hviezdila v inom projekte, a to v súťaži Moja mama varí lepšie ako tvoja. Tam si blondínka získala mnohých priaznivcov. Avšak po tom, čo teraz pred kamerami predvádza, ju už má v zuboch asi každý.

Keď Televízia Joj na svojich sociálnych sieťach avizovala, že sa v tohtotýždňovej zostave súťažiacich v programe Bez servítky objaví Hela z Mojej mamy..., mnohí neskrývali nadšenie. Plnoštíhla blondínka sa totiž do ich pamäti vryla ako kulinárska odborníčka. Príjemným prekvapením bolo tiež to, že Hela schudla a vyzerá ako iná žena.


Kedysi excelovala na obrazovkách JOJky: Po rokoch sa vrátila a... Fíha! Je z nej iná žena


Avšak už po prvých minútach na obraze sa na Helu začali objavovať negatívne reakcie. A v nadväznosti na to, čo blondínka predvádzala ďalej, je ich stále viac a viac. Helena totiž kritizuje svojich súperov za všetko a všetko by urobila úplne inak. V stredajšej epizóde dokonca zvozila súperku už aj za spev.

VIDEO: Helena kritizuje všetkých a všetko. 

Helena v šou Bez servítky kritizuje všetkých a všetko (Zdroj: TV Joj)

VIDEO: Helenu majú za jej prehnanú kritiku v zuboch nielen súperi, ale už aj diváci. 

Helena si svojou prehnanou kritikou v šou Bez servítky sympatie divákov nezískala (Zdroj: TV Joj)

VIDEO: Helena už kritizovala aj spev svojej súperky. 

Veľká kritička Helena zo šou Bez servítky je už aj odborníčkou na spev (Zdroj: TV Joj)

Trpezlivosť však dochádza nielen súťažiacim, ale najmä televíznym divákom. Tí Helu vo svojich komentároch vôbec nešetria. „Tá žena je tak strašne zakomplexovaná. Kde sa v nej berie toľko zla? Hotová bosorka, už len metla jej chýba,” znejú vybrané z reakcií. 

„Kedysi mi bola sympatická, avšak po tomto týždni som na ňu celkom zmenila názor. Je neuveriteľné, čo tam predvádza. Tvári sa ako najväčšia a najlepšia kuchárka na svete. Som zvedavá, ako sa v piatok predvedie,” reagovala istá diváčka, ktorá je zo správania blondínky, podobne ako ďalší diváci, zhrozená. 

Viac o téme: Bez servítkyMoja mama varí lepšie ako tvojaHelena Imagbe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu