Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

DETAILY SMRTI syna († 57) slovenskej herečky: Pochovaný bude na dvoch miestach!

Boris Slivka v mladosti účinkoval v seriáli Chlapci a chlapi Zobraziť galériu (5)
Boris Slivka v mladosti účinkoval v seriáli Chlapci a chlapi (Zdroj: ČT)

BRATISLAVA - Nemal mu kto pomôcť! Na topkách sme vás informovali, že večne usmiata speváčka a herečka Maja Velšicová (85) prežíva momentálne veľký žiaľ. Dôvodom je náhla smrť jej milovaného syna Borisa Slivku († 57), ktorý svojho času účinkoval v obľúbenom seriáli Chlapci a chlapi. Dnes už je známe, ako úspešný realitný maklér zahynul a kde bude pochovaný.

Ja som šťastný človek, mám dvoch zdravých, vzdelaných, múdrych synov. Hovorím, čo ja viac potrebujem? A na druhý deň mi jedného z nich ten Pán Boh vezme?” aj takto reagovala pre markizácku Smotánku speváčka Maja Velšicová na margo toho, že jej starší syn Boris náhle zomrel.


Slovenská speváčka je ZDRVENÁ: Tragická nehoda... SMRŤ milovaného syna!


Prvotné informácie boli, že Slivka zahynul pri tragickej autonehode. Časom ale vyšlo najavo, že príčinou jeho úmrtia bol vlastne infarkt, ktorý dostal počas šoférovania. „Auto stálo na boku cesty. Bolo to mimo mesta,” uviedla pre Nový čas Velšicová, ktorá chystá poslednú rozlúžku v kruhu blízkej rodiny a priateľov. 

Večne usmiatá umelkyňa bola s milovaným synom pravidelne v kontakte. Rovnako tak aj s jeho manželkou Hankou, ktorá tiež prežíva obrovský žiaľ. Smerom k svojej svokre však urobila veľké gesto. „Povedala mi, že ho dá do krematória a časť jeho popola mi prinesie. Aj napriek tomu, že mal americké občianstvo, sem sa rád vracal, lebo to tu miloval,” uzavrela.

Herečka a speváčka Maja Velšicová v týchto dňoch nemá dôvod na úsmev.
Zobraziť galériu (5)
Herečka a speváčka Maja Velšicová v týchto dňoch nemá dôvod na úsmev.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Maja VelšicováBoris Slivka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu