Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Manželka legendárneho Duchoňa (†35) ohúri aj na staré kolená: Aha, Elena je fakt kočka!

Karol Duchoň s prvou manželkou Elenou. Zobraziť galériu (5)
Karol Duchoň s prvou manželkou Elenou. (Zdroj: Facebook )

BRATISLAVA - Elena, ty si život môj, Elena, chcem byť iba tvoj... Spieval v jednej zo svojich piesni legendárny Karol Duchoň, ktorý z tohto sveta odišiel príliš skoro, ako 35-ročný. Jeho veľkou láskou bola prvá manželka Elena, ktorá v uplynulých dňoch oslávila 71. narodeniny. Pozrite sa, ako dnes vyzerá žena, ktorá svojho času ohúrila slávneho slovenského speváka.

Velikán slovenskej hudobnej scény Karol Duchoň po sebe zanechal dcéru Danielu, ktorá sa nedávno rozhodla na sociálnej sieti Facebook založiť fanúšikovskú stránku na počesť svojho otca. S jeho priaznivcami sa delí napríklad o zábery z rodinných albumov a inými zaujímavosťami. 

V týchto dňoch Danka prostredníctvom sociálnej siete gratulovala svojej mamine - pani Elene Duchoňovej, ktorá bola prvou manželkou legendárneho speváka. „Maminka, prajem ti všetko najlepšie veľa zdravia a šťastia a všetkého, čo si želáš. Ľúbim ťa. Keďže ženám sa vek neuvádza, tak len malá nápoveda - narodila sa v tom istom roku ako môj otec,” napísala na facebooku a pridala aj svadobný záber a aktuálnu momentku.

Pri pohľade na ženu, ktorá po boku bohéma prežila 15 rokov, treba uznať, že je stále veľká kočka. Karol sa do Eleny zamiloval koncom 60. rokov. Spoznali sa počas tancovačky vo vysokoškolskom klube na Bernoláku. V apríli 1972 spečatili svoju lásku svadbou. Elena v rozhovoroch viackrát priznala, že slávny spevák býval veľmi žiarlivý. 

Rozviedli sa v roku 1985 a 10 dní na to sa Karol opäť ženil. Jeho druhou manželkou bola Alena Čermáková. Ich manželstvo však trvalo zhruba len osem mesiacov. 5. novembra 1985 nás totiž Karol Duchoň navždy opustil. 

VIDEO: Karol Duchoň a pieseň Elena, ty si život môj.

Viac o téme: Karol DuchoňElena Duchoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu