Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najkrajšia Slovenka sa nechala vylepšiť: Zásah do tváre!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (4)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - V roku 2012 sa porota Miss Slovensko zhodla, že najkrajšou Slovenkou je Kristína Krajčírová. Tá následne žala úspechy ja na poli modelingu. Ako však najnovšie vyšlo najavo, kráska predsa len nebola so sebou úplne spokojná.

Keď sa Kristína Krajčírová v roku 2012 stala Miss Slovensko, mnohí jej predpovedali úspešnú modelingovú kariéru. Navyše sa stala aj jednou z múz návrhára a fotografa Lukáša Kimličku. 

Galéria: Kristína Krajčírová

Napriek tomu, že od tých čias Kristína podľa nás ešte viac opeknela, rozhodla sa nenaháňať za kariérou, ale stiahnuť sa do úzadia. „Nerada pútam pozornosť,” prezradila nedávno pre Feminity. 

Miss Slovensko 2012
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Ako v rozhovore pre ženský portál prekvapujúco dodala, ako modelka sa dokonca nenávidela. „Neustále som na sebe videla chyby. Nikdy som nebola dostatočne chudá - preto som aj s modelingom skončila,” prezradila. 

A zdá sa, že nedostatky videla ja na tvári. Najnovšie sa totiž na sieti Instagram pochválila tým, že podstúpila úpravu pier. 

Najkrajšia Slovenka sa nechala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KK)

Bez označenia lekárky pracujúcej na klinike krásy by si mohli ľudia myslieť, že Kristína si pery vylepšila iba líčením. Nie sú totiž nijako prehnane veľké. Snáď pri tom aj zostane – takto jej to naozaj pristane. 

Najkrajšia Slovenka sa nechala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu