Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slovenská misska ukázala pravú tvár: Stačilo 5 minút a všetko bolo inak!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (3)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Sociálne siete priniesli trend, že čoraz viac známych tvárí sa v posledných rokoch ukazuje bez mejkapu. Miss Slovensko 2012 Kristína Krajčírová tak najnovšie urobila pri príležitosti propagácie istej kozmetiky. Stačilo 5 minút a... Pozrite na ten rozdiel!

Kristína Krajčírová sa v roku 2012 stala najkrajšou Slovenkou. Hoci sa uplatnila aj v modelingu a stala sa jednou z múz návrhára a fotografa Lukáša Kimličku, nakoniec sa rozhodla s touto profesiou seknúť. „Neustále som na sebe videla chyby. Nikdy som nebola dostatočne chudá - preto som aj s modelingom skončila,” prezradila pre portál Feminity. 

Slovenská misska ukázala pravú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Galéria: Kristína Krajčírová

Modelku už robí Kristína iba príležitostne a ako mnohé známe tváre, aj ona občas využíva sieť Instagram na propagáciu istých produktov.

Najnovšie dostala kozmetický balíček, ktorý na sebe hneď aj vyskúšala. „Mejkap za 5 minút,” napísala k príspevku, ktorý zachytáva jej tvár pred nanesením líčidiel a po ich aplikácií. Nuž, zdá sa, že blondínka je aj v tomto smere maximálne zručná. Hoci je mejkap veľmi jemný, robí výrazný rozdiel a Kristína vyzerá naozaj skvelo. 

Slovenská misska ukázala pravú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu