Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Leoš Mareš má po svojom boku sexicu: Keď uvidíte jeho svokru... Páni, aká kočka!

Leoš Mareš s manželkou Monikou. Zobraziť galériu (10)
Leoš Mareš s manželkou Monikou. (Zdroj: Instagram LM)

PRAHA - Tak už je všetko jasné! Leoš Mareš (45) mal vždy slabosť na krásne ženy. Už šesť rokov má po svojom boku atraktívnu Moniku (40), ktorú si v roku 2018 vzal za manželku. Sexi tmavovláska však nie je jedinou kráskou v rodine. Aha, aká kočka je jej mamina Helena!

Leoš Mareš a jeho manželka Monika nedávno oslávili 6. výročie svojej lásky. Iskra medzi dvojicou preskočila na svadbe stylistu Filipa Vaňka a úspešný moderátor sa s priaznivcami nedávno podelil o momentku, ktorá tento čarovný okamih zachytáva. 

Leoš Mareš na prvej fotke so svojou dnes už manželkou Monikou.
Zobraziť galériu (10)
Leoš Mareš na prvej fotke so svojou dnes už manželkou Monikou.  (Zdroj: Instagram)

„Začalo to nevinne, na svadbe dvoch mužov. Vonku trošku mrholilo, podal som ti ruku, vyzliekol si sako, zdvihol dáždnik a už sme tam stáli tak, ako keby sme mierili do katedrály,” zaspomínal si na osudové chvíle Mareš pri príležitosti výročia. 

Ako prezradil, ide vôbec o prvú ich spoločnú fotku. A o jej existencii doposiaľ nevedel. Autorkou je Marešova svokra Helena. „Nechápem, kde si ju vzala,” prihovoril sa jej Leoš na Instagrame. „Tomu sa hovorí byť v správny čas na správnom mieste a vziať do ruky mobil,” odpovedala pohotovo sympatická blondínka. 

Svokra Leoša Mareša - pani Helena je fakt kočka.
Zobraziť galériu (10)
Svokra Leoša Mareša - pani Helena je fakt kočka.  (Zdroj: Instagram)

Pri pohľade na Marešovu svokru musí byť hádam každému jasné, po kom je Monika taká kočka. Pani Helena vyzerá na svoj vek fantasticky a na Instagrame je pomerne aktívna. Má tam viac ako 11-tisíc followerov, ktorých zásobuje vydareným fotkami. Niektoré z nich nájdete aj v galérii. 

Viac o téme: Leoš MarešMonika Marešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu