Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna Karin Haydu miluje tohto muža: Má 70 a vyzerá ako hollywoodsky herec!

Karin Haydu Zobraziť galériu (6)
Karin Haydu (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Majú krásny vzťah! Karin Haydu (44) je žena, ktorá má šarmu na rozdávanie. Svoj milostný život si pred verejnosťou chráni. Netají sa však tým, že najviac milovaným a najdôležitejším mužom je pre ňu jej otec Juraj (70), ktorý je veľký sympaťák a fešák.

Atraktívna a talentovaná herečka Karin Haydu má za sebou viacero nevydarených vzťahov. S bývalým manželom Petrom Antovským má dcéru Vanessu, ktorá akoby jej z oka vypadla. Spájaná bola aj s multioteckom Borisom Kollárom. Šťastne nedopadli ani jej vzťahy s Martinom Rácom, ktorý skončil za mrežami, či s finančníkom Rastislavom Podhorcom. V roku 2018 vyšlo najavo, že kráska sa dala dokopy s Tiborom Višňovským - bratom hokejistu Ľubomíra Višňovského.

VIDEO: Rozhovor s herečkou Karin Haydu. 

Karin Haydu

Ako ich vzťah pokračuje, nevedno, Karin si svoje súkromie stráži. Na sociálnej sieti Instagram sa však so svetom ochotne delí o momentky s iným, pre ňu obzvlášť významným fešákom. A to jej otcom Jurajom. Ten v uplynulých dňoch oslávil 70. narodeniny. Brunetka pri tej príležitosti zverejnila fotku s oslávencom i vydarenou tortou. 

„Dnes oslavuje môj najdôležitejší a najmilovanejší muž,” napísala k záberu Karin. Fanúšikovia a mnohí priatelia v komentároch pridali gratulácie a nešetrili ani pochvalami a komplimentmi. Pán Juraj je totiž veľký sympaťák a na 70 rokov rozhodne nevyzerá. Mnohí mu tipujú o dobrých 20 rokov menej. A veru, zjavom by mohol smelo konkurovať aj mnohým fešákom v Hollywoode. Čo poviete?!

Karin Haydu so svojím otcom Jurajom.
Zobraziť galériu (6)
Karin Haydu so svojím otcom Jurajom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu