Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pamätáte si Debilní kecy? Hviezda českého internetu bude otcom: Dieťa mu porodí legendárna Lenka Kučavíková!

Čeněk Stýblo z Viral Brothers sa stane otcom. Zobraziť galériu (10)
Čeněk Stýblo z Viral Brothers sa stane otcom. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Pamätáte si českú humoristickú dvojicu Viral Brothers? Ich séria skečov s názvom Debilní kecy pred rokmi žala úspechy. Z Erika Meldika (35) je dnes už dvojnásobný otec. No a čoskoro sa k nemu pridá aj Čeněk Stýblo. Dieťa mu porodí legendárna Lenka Kučavíková!

Česká humoristická dvojica Viral Brothers, teda Čeněk Stýblo a Erik Meldik, sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2011, keď začala vydávať sériu skečov s názvom Debilní kecy. A žali s nimi také obrovské úspechy, že sa už čoskoro mohli pýšiť najsledovanejším českým youtube kanálom. 

Po Debilních kecoch prišli rovnako úspešné pranky, teda kanadské žarty, ktoré si navzájom vracali, no a v posledných rokoch sa venujú sérii s názvom Kámen, nůžky, papír, pri ktorej plnia rôzne bláznivé úlohy. V súkromí sú však obaja serióznymi mužmi a... Zatiaľ čo jeden je už dvojnásobným otcom, čoskoro táto úloha čaká aj toho druhého. 

Čeněk Stýblo, vlastným menom Jiří Michna, sa v týchto dňoch pochválil, že po dlhých rokoch vzťahu sa dočká svojho prvého potomka. Dieťa mu porodí priateľka Lenka Kučavíková, ktorej meno eviduje azda každý, kto si aspoň raz pozrel niektoré z videí Viral Brothers. Práve to totiž dvojica používala zakaždým, keď potrebovala pomenovať nejakú ženu. 

„Malý Bitcoin Stýblo na cestě,“ zavtipkoval si budúci otec pri fotke so svojou tehotnou priateľkou. A možno to vôbec nebol žart. Jeho kolega Erik Meldík (vlastným menom Petr Melicherík), totiž ako veľký fanúšik Star Wars, nazval svojho syna Anakin. A ani dcéra nemá úplne bežné české meno - tá sa volá Malia. Nechajme sa teda prekvapiť, či aj Čeněk zvolí podobne bizarné meno. 

 

Viac o téme: Viral BrothersČeněk StýbloLenka Kučavíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu