Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slováci to nedokážu prehryznúť: Žena Majka Spirita ich hlboko uráža!

Majk Spirit s manželkou Mariou Zobraziť galériu (3)
Majk Spirit s manželkou Mariou (Zdroj: Instagram MD)

BRATISLAVA - Modelka Maria Dušička žila pred svadbou so slovenským raperom viac ako 15 rokov v Dubaji. Teraz sa usadila na Slovensku a učí sa aj náš jazyk. Zatiaľ ho neovláda perfektne a mnohí Slováci sa cítia hlboko urazení tým, že na svojom Instagrame komunikuje viac v angličtine.

Maria sa kvôli svojej láske usadila na Slovensku a snaží sa naučiť aj našu reč. Zatiaľ ale uprednostňuje angličtinu, ktorá jej ide lepšie a má medzinárodný dosah. 

Slováci to nedokážu prehryznúť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Allure Management)

Galéria: Majk Spirit a jeho Máša

Mnohí Slováci to ale nedokážu prehryznúť. Niektorí akoby mali pocit, že keď modelka aktuálne žije v našej krajine, mala by sa venovať len svojim slovenským fanúšikom. „Načo je dobré zdieľať odpovede na otázky, keď sú buď v angličtine, alebo v ruštine?” zaznela pomerne zvláštna otázka, keď Maša dala možnosť svojim followerom pýtať sa jej, čo ich zaujíma. 

Neskôr zas niekto nechápal, prečo brunetka aj na slovenskú otázku odpísala v anglickom jazyku. Maria zas absolútne netuší, prečo Slováci majú na ňu také vysoké nároky, keď tu býva naozaj len chvíľku. „Žila som v Dubaji vyše 15 rokov a nikdy sa ma jediný miestny človek nespýtal, prečo nehovorím arabsky. Na Slovensku som len niečo vyše roka a moja komunikácia v angličtine je zrazu obrovskou urážkou...” okomentovala to modelka, ktorá hovorí rusky, ukrajinsky, anglicky, španielsky a aktuálne sa učí slovenčinu. Keď si však v nej nie je dostatočne istá, používa radšej angličtinu a určite nečakala, že Slováci budú takí netolerantní. 

Slováci to nedokážu prehryznúť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Viac o téme: Majk SpiritMaria Dušička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu