Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Výraznej superstaristke sa prevrátil život: Najprv prišla o prácu a potom: ROZCHOD po 7 rokoch!

Leona Šenková Zobraziť galériu (3)
Leona Šenková (Zdroj: Instagram LŠ)

PRAHA - Leona Šenková bola v SuperStar výrazná nie len svojím zjavom, ale samozrejme aj spevom a neskutočnou energiou. Čiernovlasá rebelka mala vtedy stabilný vzťah, ktorý ukončila po 5 rokoch. A aktuálne už nie je ani s mužom, ktorý vtedajšieho frajera nahradil...

Leona Šenková sa v roku 2009 zúčastnila prvej Česko Slovenskej SuperStar. Bola neprehliadnuteľná zjavom, spevom a svojím správaním rebelky. Napriek tomu mala v súkromí stabilný vzťah. Lenže krátko po tom, čo v roku 2013 oslávili piate výročie, sa tento zväzok rozpadol.

Výraznej superstaristke sa prevrátil
Zobraziť galériu (3)

Galéria: Leona Šenková
 

Speváčka sa dala dokopy s mužom o 16 rokov starším a čoskoro mu porodila syna. Lenže sa zdá, že pandémia všetko prevrátila na ruby. „Minulý rok som si naozaj "užila", ale skôr negatívne,” uviedla čiernovláska pre Super.cz. 

Pre koronavírus sa nedalo koncertovať, ani stretávať sa s inými ľuďmi. A Leona navyše stratila aj svoju druhú prácu. „Prišla som o prácu vychovávateľky v školskej družine z dôvodu organizačných zmien. A do toho som na jeseň opustila svoju sedemročnú lásku, s ktorou mám syna Karla,” prezradila Šenková. Jej syn koncom marca oslávil 6. narodeniny. 

Rodinná fotka Leony Šenkovej z marca 2020
Zobraziť galériu (3)
Rodinná fotka Leony Šenkovej z marca 2020  (Zdroj: Instagram LŠ)

Ako speváčka vyhlásila, nikdy sa jej nepáčilo, keď sa rozpadali vzťahy, kde figurovalo aj dieťa. „Je škoda, že sa ľudia nedokážu trochu zmeniť. Ale aj tak sa snažíme spolu s otcom syna vychádzať dobre, už len kvôli nemu. Nemá zmysel sa dohadovať,” skonštatovala. 

Našťastie, aspoň v pracovnej oblasti sa jej zadarilo a našla si novú prácu v škôlke.  

Leona si v minulosti zaspievala aj s Richardom Müllerom: 

Muller + Šenková - nebude to jiny

Viac o téme: Leona Šenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu