Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Macatá speváčka z markizáckej šou šokuje: Partner mi dal na krk obojok a vodil ma ako psa!

Česká speváčka Leona Šenková Zobraziť galériu (6)
Česká speváčka Leona Šenková

BRATISLAVA – Prezradila pikantné intímnosti! Česká speváčka Leona Šenková (23), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Česko Slovensko hľadá SuperStar, pútala pozornosť nielen ako žena s kyprými tvarmi, ale predovšetkým so silným hlasom. V týchto dňoch na seba opäť upozornila. Objavila sa totiž v erotickej talkshow českého Blesku, kde prehovorila na tému sex, drogy a rock and roll.

Nemá problém hovoriť o sexe.  O bývalej  superstaristke,  Češke Leone Šenkovej sme naposledy informovali  v súvislosti s jej vizážou. Macatá speváčka  totižto schudla a prihlásila sa do súťaže krásy. Teraz však na seba opäť strhla pozornosť. V českej relácii 50 odtieňov Thomasa Kruchinu prehovorila pred kamerami o najintímnejších veciach, ktoré v živote táto mladá mamina už zažila. Nemala problém hovoriť napríklad aj o drogách či rôznych sexuálnych orgiách.


Na orgazmus čakala roky: Speváčka z Hlasu ČS bez hanby pred kamerami!


„Drogy sú nástrahy, ktoré nás neminú, takže vo svojej mladosti som si niečo zažila a užila, ale zase som dala ruky od toho ďalej, keď už to išlo do extrému. Vyskúšala som ich,“ priznala Šenková, ktorá má vo svojom mladom veku už za sebou toho naozaj veľa, nielen čo sa drog týka, ale aj sexu.

„Sex musí byť na dennodennom poriadku. Nemusí to byť vždy iba tvrdé, ale aj romantické a zamilované, ale aj taká rýchlovka môže byť fajn,“ tvrdila speváčka, ktorá priznala, že by si rada vyskúšala aj sex v trojici s dvoma mužmi.

Moderátora tejto intímnej šou zaujímalo aj to, či je Leona typ ženy, ktorá má rada aj rôzne latexové oblečky ako spôsob sexuálnej predohry. „Nejakí bývalí partneri to mali radi, tým sa to páčilo, že som ich takto naladila na tú erotickú vlnu. Môj muž má však radšej nahotu,“ prezradila intímnosti  zo spálne tmavovláska, ktorá samu seba označila ako ženu, ktorá rada vyskúša všetko. Dokonca má za sebou už aj  poriadne zvrhlé praktiky. 

„Je pravda, že ja vo svojich, nemôžem povedať v koľkých rokoch, ono sa to totižto nesmie, že áno.... Ale v nejakých určitých rokoch som narazila na takého zvláštneho chlapa, ktorý ma zatiahol do lesa, dal mi obojok na krk a chcel ma ťahať ako psíka. To bola taká moja prvá skúsenosť,“ priznala s úsmevom Šenková, ktorá prízvukovala, že si tento divný erotický zážitok nevymýšľa. No ako sa zdá, je z nej naozaj nespútaná rockerka.

Leona Šenková prezradila pred kamerami  intímnosti zo svojho života.
Zobraziť galériu (6)
Leona Šenková prezradila pred kamerami intímnosti zo svojho života.

Viac o téme: Leona Šenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu